Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρωματικά στο ασφαλιστικό

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ιδιωτική ασφάλιση συμπληρωματικά στο ασφαλιστικόΟ πρόεδρος της Ένωσης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΑΕΕ, τόνισε ότι με το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Υπογράμμισε παράλληλα, ότι είναι έτοιμη να προσφέρει

Ξανθός: Δεν θέλουμε να υποβαθμιστεί το «Παπαγεωργίου»

Ξανθός: Δεν θέλουμε να υποβαθμιστεί το «Παπαγεωργίου»«Δεν θέλουμε να υποβαθμιστεί το νοσοκομείο Παπαγεωργίου» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τον πρόεδρό

Έκτακτη οικονομική βοήθεια σε δήμους που φιλοξενούν πρόσφυγες

Έκτακτη οικονομική βοήθεια σε δήμους που φιλοξενούν πρόσφυγεςΤη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους 2.800.000 ευρώ προς την τοπική αυτοδιοίκηση που σηκώνει το βάρος του προσφυγικού ζητήματος προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Κατασκήνωσαν στην πλατεία Αριστοτέλους οι πρόσφυγες

kataskinwsan-stin-plateia-aristotelous-oi-prosfugesΈστησαν τις σκηνές τους στην πλατεία Αριστοτέλους οι περίπου 100 πρόσφυγες που νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι έκαναν πορεία από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά.
Οι πρόσφυγες προτίθενται να μείνουν στο σημείο για 48 ώρες διαμαρτυρόμενοι για τα κλειστά σύνορα αλλά

Λευκωσία: Δεν επιβεβαιώνουμε ότι αποχωρούν τουρκικά στρατεύματα από τα Κατεχόμενα

Λευκωσία: Δεν επιβεβαιώνουμε ότι αποχωρούν τουρκικά στρατεύματα από τα ΚατεχόμεναΔεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα για μερική αποχώρηση του τουρκικού στρατού από το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές.

Οι δικηγόροι παρατείνουν την αποχή τους έως τις 4 Απριλίου

Οι δικηγόροι παρατείνουν την αποχή τους έως τις 4 ΑπριλίουΗ συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής τωνδικηγόρων έως και τη Δευτέρα

Νέο σοκ: Υποπτοι 11 υπάλληλοι σε πυρηνικό σταθμό του Βελγίου

Νέο σοκ: Υποπτοι 11 υπάλληλοι σε πυρηνικό σταθμό του ΒελγίουΟι πληροφορίες πως οι τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν τις Βρυξέλλες είχαν βάλει στόχο τα πυρηνικά του Βελγίου έχουν προκαλέσει τρόμο σε όλη την Ευρώπη.
Μετά τις αποκαλύψεις της Derniere Heure πως οι τρομοκράτες είχαν καταγράψει τις κινήσεις του διευθυντή των πυρηνικών σταθμών, έρχεται

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο -Πέθανε ο Γιόχαν Κρόιφ

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο -Πέθανε ο Γιόχαν Κρόιφ [εικόνες & βίντεο]Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την είδηση του θανάτου του Γιόχαν Κρόιφ.
Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» έχασε τη μάχη με την με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της

Βέλγιο: Υπέβαλαν παραίτηση οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης

Βέλγιο: Υπέβαλαν παραίτηση οι υπουργοί Εσωτερικών και ΔικαιοσύνηςΟ υπουργός Εσωτερικών του Βελγίου Jan Jambon υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά δεν έγινε δεκτή, ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ την αρνήθηκε, όπως αναφέρουν όλα τα βελγικά ΜΜΕ.
Επίσης, και ο υπουργός Δικαιοσύνης Koen Geens υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά ούτε αυτή έγινε δεκτή. 

Γεννηματά : «Το σκάφος είναι ακυβέρνητο το πλήρωμα χωρίς ηθικό και ο συγκυβερνήτης σε ανταρσία»

«Η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί οτιδήποτε. Σε κανέναν τομέα πλην της κυβερνητικής προπαγάνδας, δεν έχει να επιδείξει σχέδιο έργο και αποτέλεσμα». Αυτό τονίζει μεταξύ πολλών άλλων η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξη Φώφη Γεννηματά σε εφ΄όλης της ύλης συνέντευξή

Κώστας Λαλιώτης : Στηρίζω την Φώφη – Ευφάνταστα τα σενάρια σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη απάντηση στην εφημερίδα των Συντακτών για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ρέππα και τα σενάρια περί σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς, Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «δογματικό και λαϊκιστικό».

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση θα υπογράψει ότι της πούνε

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση έχει υποχωρήσει σε όλα και θα υπογράψει όσα της ζητούν οι δανειστές έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Παρά τις φωνές «αντίστασης» που ακούγονται τη συμφωνία θα την ψηφίσουν και οι 153 βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Με λαμπρότητα εορτάζεται και φέτος στο δήμο Νεάπολης-Συκεών η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αρχίζει στις 10.30 το πρωί με την επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης (Παναγή Τσαλδάρη 14), παρουσία του

«Εφυγε» πρόωρα από τη ζωή η Μαριλένα Φράγκου

marilena-fragkoyΈφυγε πρόωρα από τη ζωή η συντρόφισσα Μαριλένα (Μαρία – Ελένη) Φράγκου, μέλος του ΚΚΕ και εργαζόμενη του 902 για πολλά χρόνια.
Γεννημένη το Γενάρη του 1980, εντάχθηκε στην οργανωμένη ζωή της ΚΝΕ και του Κόμματος, σε ηλικία μόλις

Δεν πάει στη συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Δεν πάει στη συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Κεντρική ΕικόναΑνακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τους ιδιοκτήτες άλλων ομάδων, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας και τους λόγους.

Europol: Ανησυχούμε για 5.000 ύποπτους τρομοκράτες σε όλη την Ευρώπη

Europol: Ανησυχούμε για 5.000 ύποπτους τρομοκράτες σε όλη την Ευρώπη - Κεντρική ΕικόναΝέα ανησυχία σε όλη την Ευρώπη προκαλούν οι δηλώσεις του επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ ότι σε όλη τη «Γηραιά Ήπειρο» υπάρχουν 5.000 ύποπτοι τρομοκράτες, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Associated Press ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει 400 «μαχητές» για να επιτεθούν στην Ευρώπη.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στη ΝΔ Τρικάλων

«Καζάνι» που βράζει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων υπήρξε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής (Ν.ΕΦ.Ε.) Τρικάλων υπό την Προεδρεία του Νίκου Καρδούλα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την

Η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα 19 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων -Σε ποιες περιοχές

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΥΕΘΑΕπιπλέον 19 κέντρα φιλοξενίας σε όλη την ελληνική επικράτεια ετοιμάζει η κυβέρνηση προκειμένου να μεταφερθούν σε αυτά πρόσφυγες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους», οι περιοχές  που έχουν επιλεγεί είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Αττική, ενώ σε εξέλιξη είναι συζητήσεις

TIME: Γιατί έχουν βάλει στόχο την Ευρώπη -Οι 5 λόγοι που οι τρομοκράτες «χτυπούν»

TIME: Γιατί έχουν βάλει στόχο την Ευρώπη -Οι 5 λόγοι που οι τρομοκράτες «χτυπούν» [εικόνες]Με μια εξαιρετική ανάλυση κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος, ο αρθρογράφος του γνωστού περιοδικού «TIME», Ιαν Μπρέμερ, παρουσιάζει τους πέντε κυριότερους λόγους που η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε «αδύναμο κρίκο» και «αγαπημένο» στόχο των τρομοκρατών.

Χρυσοχοϊδης για το προσφυγικό: Η Ελλάδα εγκλωβίστηκε μαζί με τους εγκλωβισμένους

Ως προς το προσφυγικό, η Ελλάδα βρίσκεται εγκλωβισμένη με τους εγκλωβισμένους, υποστηρίζει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αναφέρει πως η χώρα έχει ανάγκη από δυο σχέδια που πρέπει να εκπονηθούν και να εφαρμοσθούν σύντομα.
Τα σύνορα της Ευρώπης φυλάσσονται από φράκτες σε τρίτη χώρα, τα

Καρατζαφέρης: Συζητάω για νέο κόμμα με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

karatzaferisΜιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ.Καρατζάφερης υποστήριξε πως ακόμα και εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά βλέπουν θετικά το εγχείρημα. Μάλιστα τόνισε πως γαλάζιοι βουλευτές τον ενθαρρύνουν να προχωρήσει.
Αναφερόμενος σε ποιους θα απευθύνεται το νέο κόμμα είπε πως «από την