Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Φώτης Κουβέλης στη δευτερολογία στην ΚΕ: Δεν ψάχνω εσωτερικό εχθρό

«Τα κόμματα δεν μπορούν να λειτουργούν με την αλαζονεία των προσωπικών απόψεων » δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ όπου η πλειοψηφία αποφάσισε να μην τεθεί σε ψηφοφορία η παραίτηση του και να συνεχίσει να ηγείται της ΔΗΜΑΡ μέχρι το συνέδριο του

Ρήγας: Οι κυβερνήσεις θα είναι κυβερνήσεις συνεργασίας

«Από 'δω και πέρα, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, οι κυβερνήσεις θα είναι κυβερνήσεις συνεργασίας. Κυβερνήσεις συνεργασίας, για να μπορέσουν να υπάρξουν σε περιόδους κανονικότητας, το πιο φυσιολογικό είναι να συνεργάζονται κόμματα τα οποία έχουν ιδεολογική "συγγένεια". Εάν, λοιπόν, η χώρα μας βγει από την κρίση, εάν δεν απαιτείται το σύνολο των

Ολη η απόφαση για την υγραεριοκίνηση στα ΙΧ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη μετατροπή των αυτοκινήτων από βενζινοκίνητα σε «αεριοκίνητα». Μετά τη χρήση υγραερίου, οι οδηγοί θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν και την κίνηση με φυσικό αέριο το οποίο είναι το φθηνότερο καύσιμο που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Με την απόφαση καθορίζονται οι τεχνικές προδιαγραφές του

Σε ποιους δήμους «περισσεύει» προσωπικό -Συνολικά 4.933 υπάλληλοι στο νέο κύμα διαθεσιμότητας

Οι δήμοι θα αποτελέσουν τη δεξαμενή για το επόμενο κύμα κινητικότητας και διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα, οι 4.933 εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, που έχουν χαρακτηριστεί ως πλεονάζον προσωπικό. Από αυτούς, μόνο οι 1.210 μπορούν να απορροφηθούν σε άλλους δήμους, μέσω της κινητικότητας, σε φορείς που έχουν ελλείψεις προσωπικού.

Αυτούς θέλει ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση

Προωθεί δικούς του ανθρώπους - Μεταξύ αυτών εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, όπως η Συλβάνα Ράπτη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Γιώργος Κουτρουμάνης - Επιθυμεί την τοποθέτηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου ως υπουργού ΠαιδείαςΤη δική του, προσωπική σφραγίδα θέλει να βάλει στον επικείμενο ανασχηματισμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΔΗΜΑΡ: Σήμερα κρίνεται η τύχη της παραίτησης Κουβέλη

Τις αιτίες της ήττας της Δημοκρατικής Αριστεράς περιέγραψε στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ο Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος του κόμματος έθεσε στη διάθεση του κομματικού οργάνου την παραίτησή του, το οποίο θα αποφασίσει αύριο για το αν θα την κάνει αποδεκτή ή όχι. Επίσης, ο κ. Κουβέλης έθεσε το

Ο Βενιζέλος στο Κάιρο για την ορκωμοσία του Προέδρου

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, βρίσκεται στο Κάιρο, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Αιγύπτου, Αμπντούλ Φατάχ αλ-Σίσι,(Abdul Fattah al-Sisi), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο

«Κλειδώνει» ο ανασχηματισμός, αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις-Όλα τα σενάρια

Με την επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Κάιρο, το απόγευμα της Κυριακής, «κλειδώνουν» οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, οι οποίες, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και η νέα κυβέρνηση να ορκιστεί την Τρίτη.
Υπενθυμίζεται ότι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός

Κοινωνική βόμβα τα 84 δις στα κόκκινα δάνεια

Εκτίναξη του αριθμού των κόκκινων δανείων προδίδουν τα στοιχεία, καθώς νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να δείξουν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου για το 2014, τα οποία