Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκος Κοτζιάς: Αρνητική εξέλιξη για τα συμφέροντα του Ελληνισμού η παράλειψη της Κύπρου από την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ

Αρνητική κρίνει την εξέλιξη για τα συμφέροντα του Ελληνισμού την παράλειψη της Κύπρου από την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, ο Νίκος Κοτζίας.

Καστελλόριζο: Τουρκικό drone έριξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία

Σε νέα πρόκληση προχώρησε η Τουρκία στο Καστελόριζο, όπου ένα drone πέταξε πάνω από το νησί και πέταξε κόκκινη μπογιά στην ελληνική σημαία ενώ από τα ηχεία του ακούγονταν εμβατήρια και σειρήνες πολέμου, προκαλώντας αναστάτωση στη Μεγίστη.

Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Χαλκιδικής

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Χαλκιδικής.

Δυστύχημα στο Δερβένι: Κατέληξε ο ένας από τους δύο τραυματίες

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 55χρονος που έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν νταλίκα «δίπλωσε» στο Δερβένι, στο ύψος των Λαγυνών.

Αλέξης Τσίπρας: Κυβέρνηση και ΜΜΕ ξέχασαν τους πλημμυροπαθείς

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις συνέπειες που άφησε σε αρκετές περιοχές η κακοκαιρία Ιανός.

Ετσι κάηκε η Μόρια: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο έγινε ο εμπρησμός στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, προκύπτουν από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί αλλά και τις καταθέσεις των έξι κατηγορούμενων.

Τροπολογία ΚΙΝΑΛ για τη χρηματοδότηση της καμπάνιας ενημέρωσης για τον κορωνοϊό

Με τις υπογραφές όλων των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος κατέθεσε τροπολογία για τη θέσπιση

Δύο εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια δίνει η δεύτερη λίστα Πέτσα

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα η δεύτερη λίστα θα περιλαμβάνει μόνο τους τηλεοπτικούς ενημερωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την αναστολή των πλειστηριασμών κύριας κατοικίας

Tι περιλαμβάνει η τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του έτους.

ΥΠΕΞ Λιβύης: Ζητάει συμφωνία για ΑΟΖ με Ελλάδα


Ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης ζητάει να υπογράψει η χώρα του συμφωνία για ΑΟΖ με την Ελλάδα. Συμφωνία για ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης, ζητά ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας της Βορείου Αφρικής, ύστερα από την υπογραφή του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου.