Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Εκπρόσωπος Ερντογάν για τις διερευνητικές Ελλάδας – Τουρκία: Συνομιλίες σε τρία επίπεδα

Ο εκπρόσωπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, αναφέρθηκε στις διερευνητικές επαφές Ελλάδας - Τουρκίας λέγοντας πως οι συνομιλίες θα γίνουν σε τρία επίπεδα.

Κραυγή αγωνίας από τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες: Απειλείται η ύπαρξη του κλάδου

Τις ιδιαίτερα δυσοίωνες προοπτικές στον τουριστικό κλάδο επισήμανε ο Πρόεδρος του Γερμανικού Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Νόρμπερτ Φίμπιγκ, περιγράφοντας την κατάσταση ως «απειλητική ακόμη και για την ίδια την ύπαρξη του κλάδου».

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : "Οι συνταξιούχοι και οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τα κυβερνητικά σχέδια ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης


Η μόνη προεκλογική δέσμευση στην οποία απομένει πιστή η ΝΔ είναι η μετατροπή του ασφαλιστικού συστήματος σε σύστημα «Πινοσέτ». Σε μια χρονική περίοδο που η ΕΕ προβλέπει για τη χώρα μας το 2020 ύφεση 9%, ανεργία 20% και πρωτογενές

Κορονοϊός: 286 νέα κρούσματα και τρεις θάνατοι σε ένα 24ωρο - 63 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 286 νέα κρούσματα κορονοϊού το απόγευμα της Παρασκευής. Άλλοι τρεις συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους από τον ιό και έτσι ο συνολικός

Αλέξης Τσίπρας: Η ευθύνη δεν ανήκει στους πολίτες αλλά στην κυβέρνηση

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία της επιδημίας του κορονοϊού και την κατάσταση του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας. 

Πέτσας: Νέα καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό - Γιατί δεν προτιμήθηκαν τα δωρεάν μηνύματα

Καμπάνια με τηλεοπτικά σποτ για την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση των πολιτών στα μέτρα προστασίας από τον covid-19 ξεκινάει από τον επόμενο μήνα η κυβέρνηση ενόψει του δεύτερου κύματος της πανδημίας 

Μιχάλης Καρχιμάκης : Δήμαρχε, αν η πρόβα σου κόστισε 2 εκατ ευρώ.

Η παράσταση ποόσο θα κοστίσει;                                                                                                

Ο Δήμαρχος Αθήνας δαπάνησε για τον μεγάλο περίπατο 2 εκατομμύρια ευρώ. 

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ αποτυπώθηκε η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο για πρωθυπουργό

Δημοσκόπηση STAR: Στο 18% η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η πλειοψηφία δεν θέλει συμβιβασμό με την Τουρκία και lockdown


Στη δημοσκόπηση της MRB για το STAR η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 18%, ενώ οι πολίτες δεν θέλουν συμβιβασμό με την Τουρκία και νέο lockdown.

Γεννηματά για διάγγελμα Μητσοτάκη: Βάζετε διλήμματα και μεταφέρετε άλλου τις ευθύνες

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού, με το οποίο τόνισε ότι το δίλημμα είναι «αυτοπροστασία ή καραντίνα» σχολίασε με αυστηρό τόνο η Φώφη Γεννηματά.

ΕΝΦΙΑ: Πώς θα εκτυπώσετε τα νέα εκκαθαριστικά

Αύριο, Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου του 2020 αναμένεται να αναρτηθούν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα του ΕΝΦΙΑ στο taxisnet, όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Μητσοτάκης για κορονοϊό: "Το δίλημμα είναι αυτοπροστασία ή καραντίνα"

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις στη μάχη με τον κορονοϊό. Ζητά τήρηση των μέτρων για να αποφευχθεί το lockdown. Τι είπε για τα νοσοκομεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Νέο διπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ -4,5 εκατ. ευρώ μοιράζει την Κυριακή


Οι τυχεροί αριθμοί είναι:

Μιχάλης Καρχιμάκης: Δήμαρχε, αν η πρόβα σου κόστισε 2 εκατ ευρώ. Η παράσταση πόσο θα κοστίσει;

Ο Δήμαρχος Αθήνας δαπάνησε για τον μεγάλο περίπατο 2 εκατομμύρια ευρώ.Με" προσωρινό τρόπο" για να δοκιμάσει πως του βγαίνει όπως είπε.