Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ρέντσι: Η τελευταία μας ευκαιρία

Ως την «τελευταία ευκαιρία για την Ιταλία» χαρακτήρισε το κυβερνητικό του πρόγραμμα ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, μιλώντας ενώπιον της Βουλής της χώρας του.
«Αν χάσουμε, δεν θα ηττηθούμε εμείς, αλλά ολόκληρη η χώρα», είπε ο Ρέντσι, ο οποίος ζήτησε «χίλιες ημέρες για την πλήρη

Επιστολή Αθανασίου στην Λαγκάρντ:Ζητεί στοιχεία για τις απειλές

Περισσότερα στοιχεία από την επικεφαλής Κριστίν Λαγκάρντ  για τις καταγγελίες της περί απειλών που δέχτηκε όταν αναφέρθηκε στο θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, ζητεί με επιστολή που απέστειλε στη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ανοίγοντας τι

Επιστολή στον πρωθυπουργό στέλνει ο ΣΕΦ για τις τιμές στα φωτοβολταϊκά

Να ισχύσουν για τα φωτοβολταϊκά οι τρέχουσες εγγυημένες τιμές του 2014, και όχι οι σημαντικά μικρότερες που προβλέπει για την επόμενη χρονιά η νομοθεσία, ζητά ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ) με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Θεσσαλονίκη: Μπαίνουν 80 υπόγειοι κάδοι σκουπιδιών στο ιστορικό κέντρο

Δεν είναι μόνο η Αθήνα που μπήκε σε... μοντέρνα τροχιά σε ότι έχει να κάνει με τη συλλογή σκουπιδιών, αλλά στη νέα εφαρμογή εισέρχονται σιγά-σιγά και άλλες πόλεις. Δείγμα ότι το σύστημα με τους υπόγειους κάδους κερδίζει το στοίχημα.
Όπως αναφέρει ο skai.gr, στην Αττική, το σύστημα έχει αρχίσει να

Αλλαγή της ατζέντας με την τρόικα ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την άρνηση της ελληνικής κυβέρνησης να συναινέσει στις απαιτήσεις της τρόικας για την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, την θεσμοθέτηση του λοκ άουτ και σε περαιτέρω αλλαγές στα εργασιακά θέματα συμφώνησαν χτες οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με την

Το “τέλος” Ανδρουλάκη προανήγγειλε ο Γρηγοράκος-Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, εξαπέλυσε βολές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη χαρακτηρίζοντας την απουσία του “ιστορικό ατόπημα”
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης θα να είναι, όπως δείχνουν όλα ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως

Υμνοι των Γερμανών: Οι Ελληνες γιατροί ήρθαν στη χώρα μας και ανέβασαν την ποιότητα του συστήματος υγεία

Στα τέλη του 2013 εργάζονταν στην Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία της Γερμανίας 1.125 έλληνες γιατροί. Είναι η πολυπληθέστερη ομάδα ξένων γιατρών και «μπορούν να συμβάλουν στην περαιτέρω βελτίωση του γερμανικού συστήματος υγείας».
«Οι καλά εκπαιδευμένοι έλληνες γιατροί φέρνουν τις ειδικές τους

Ο Γ. Μπουτάρης επιτίθεται στον Α. Σαμαρά για την εκμετάλλευση της Αμφίπολης

Σαφείς αιχμές για πολιτική εκμετάλλευση των ευρημάτων της Αμφίπολης από πλευράς Αντώνη Σαμαρά άφησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εξέφρασε κάτι παρισσότερο από δυσφορία για την επί πολλές ημέρες ανάδειξη του θέματος στην πρώτη θέση της ειδησεογραφικής ατζέντας, αφήνοντας την ίδια στιγμή και υποννοούμενα για τεχνητή

Aπάντηση Αλιβιζάτου στον Σταύρο Θεοδωράκη

Απορρίπτει ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με επιστολή του σε καθημερινή εφημερίδα ο κ. Αλιβιζάτος ξεκαθαρίζει δεν επιθυμεί να αναμειχθεί στη διεξαγόμενη συζήτηση για την προσεχή προεδρική εκλογή.