Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Θεσσαλονίκης : Ο Τσίπρας προσβάλει το φρόνημα και υποτιμά τη νοημοσύνη των Θεσσαλονικέων

Αποτέλεσμα εικόνας για κινημα αλλαγηςΣήμερα ο Πρωθυπουργός έχρισε για μια ακόμη φορά την Θεσσαλονίκη "Πρωτεύουσα των Βαλκανίων" και μάλιστα σε τέσσερα χρόνια. Η καινοτομία σε σχέση με τις προηγούμενες διακηρύξεις του είναι η σύνδεση της με την συμφωνία των Πρεσπών. 

Έρευνα: Πόσο κοστίζει η προσφυγική κρίση στο σύστημα Υγείας της Ελλάδας

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «International Journal of Environmental Research and Public Health» δείχνει πως επηρέασε η προσφυγική κρίση το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Αγροτικά δάνεια υψηλού ρίσκου με εγγύηση από τα Προγράμματα

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγροτικά δάνεια υψηλού ρίσκου με εγγύηση από τα ΠρογράμματαΤο έντονο ενδιαφέρον τους για να αναπτύξουν χαρτοφυλάκιο δανείων σχετικά υψηλού ρίσκου για αγρότες και µεταποιητικές επιχειρήσεις, εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες εγγυήσεις από τα Προγράµµατα Αγροτικής Ανάπτυξης, έχουν εκφράσει οι τέσσερις µεγαλύτερες τράπεζες

Εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚΕπετειακή εκδήλωση για την 44η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Τουρκία όπως Βενεζουέλα: Ανατιμήσεις προϊόντων έως και 42,3% μέσα σε έναν μήνα

Τουρκία όπως Βενεζουέλα: Ανατιμήσεις προϊόντων έως και 42,3% μέσα σε έναν Î¼Î®Î½Î±Η τουρκική λίρα δέχεται πιέσεις αν και ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να κρατήσει "ζωντανή" την τουρκική οικονομία.

Γεννηματά για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ: Η 3η Σεπτέμβρη είναι διαρκής οδηγός

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓεννηματάΣτην επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρίου 1974, αναφέρεται η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Ζυμώσεις» Μπουτάρη με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του δημάρχου στις αυτοδιοικητικές του '19

Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα με τον επικεφαλής της ΝΕΑ Α' Θεσσαλονίκης Χρήστο Δουίτση συναντήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και συζήτησαν για τη πιθανότητα συνεργασίας

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων που υλοποιούνται από την Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής εμπλουτίζονται με τρεις νέες ειδικότητες, αυτές των «εφαρμογών νέων τεχνολογιών στην πρωτογενή παραγωγή», των

Έφυγε απο τη ζωή ο διευθυντής Εγκαταστάσεων και Δικτύων της ΕΥΑΘ Λάζαρος Καμπουρίδης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων και Δικτύων Ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Λάζαρος Καμπουρίδης.