Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Σεβαστάκης: H ΝΔ πηγαίνει πόρτα - πόρτα ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαλαρή εγγραφή στην κοινωνία

Ο Δημήτρης ΣεβαστάκηςΣτην έλλειψη κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής διαφοράς των ευρωεκλογών ο Δημήτρης Σεβαστάκης. «Όταν η ΝΔ πηγαίνει πόρτα-πόρτα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια χαλαρή εγγραφή στην κοινωνία» δήλωσε στον ραδιοφωνικό

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Η Χρυσή Αυγή έχασε το 50% των ψήφων της - Πού τη "μαύρισαν"

Οπαδοί του φασιστικού κόμματος "Χρυσή Αυγή"Στο 4,85% έφτασε η Χρυσή Αυγή (253.706 ψήφοι στο 92,45% της ενσωμάτωσης) βάσει των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών εκλέγοντας δύο ευρωβουλευτές.

Ποιοι δικαιούνται επιδότηση διακοπών - Στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική Απόφαση

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιοι δικαιούνται επιδότηση διακοπών - Στη Διαύγεια η Κοινή Υπουργική ΑπόφασηΤην κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διακοπών εργαζομένων, ανέργων και των οικογενειών τους, περιόδου 2019-2020, με επιταγή κοινωνικού τουρισμού, ενέκριναν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γεώργιος

Εγκρίθηκε η β' δόση του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

Εγκρίθηκε η β' δόση του προγράμματος &quot?Βοήθεια στο Σπίτι&quot?Εγκρίθηκε με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, η δεύτερη δόση για τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ο Ζαγοράκης πέρασε τον Αμυρά

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖαγοράκηςΜάχη μέχρι τελικής πτώσεως δίνουν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιώργος Αμυράς για την κατάληψη της όγδοης έδρας της ΝΔ στην Ευρωβουλή.

Δέκα υποψήφιοι στην κούρσα για τη διαδοχή της Μέι

Αποτέλεσμα εικόνας για ÎœÎ­Î¹Ο υφυπουργός Στέγασης Κιτ Μάλτχαουζ είναι ο δέκατος υποψήφιος που ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην κούρσα για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος και υποσχέθηκε να φέρει νέες ιδέες,

Ανακοίνωσε Καρντόσο η ΑΕΚ

undefined
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 47χρονου Πορτογάλου προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο, στην τεχνική της ηγεσία.Η ανακοίνωση, μάλιστα, συνέπεσε την ημέρα των 47ων γενεθλίων του Μιγκέλ Καρντόσο.

Σε ποια χωριά της Θεσσαλονίκης βγήκε τρίτο κόμμα το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας

undefined
Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) κατέβηκε αυτόνομα στις ευρωεκλογές του 2019, λαμβάνοντας στην επικράτεια 0,57%.

Κλήρωσε η φορολοταρία Μαΐου -Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ!

Συναλλαγή με ανέπαφη χρεωστική κάρτα σε POSΟλοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 28 Μαΐου, η 28η κλήρωση της φορολοταρίας, για τις συναλλαγές που έγιναν τον Απρίλιο, με χρηματικό έπαθλο τα 1.000 ευρώ.

Στις 7 Ιουλίου οι εθνικές εκλογές -Για να έχουν τελειώσει οι Πανελλήνιες

Ο Αλέξης Τσίπρας σκυθρωπός στην είσοδο του ΜαξίμουΑυτή είναι η ημερομηνία που επελέγη, σύμφωνα με πληροφορίες  προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι πανελλήνιες 2019 (τελειώνουν στις 2 Ιουλίου) και να μην έχουν