Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μέχρι 21 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα

Το αργότερο έως τις 21 Δεκεμβρίου πρέπει να καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα που απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας ή σύμβαση αορίστου/ορισμένου χρόνου.
Όπως υπενθυμίζει η ΓΣΕΕ, το δώρο εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα, ενώ

Τα «ναι», τα «όχι» και τα ίσως 48 ώρες πριν την πρώτη ψηφοφορία

Στην τελική ευθεία πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων, μετρώντας και ξαναμετρώντας τα «ναι» και τα «όχι» που αναμένεται να λάβει η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα την Τετάρτη το απόγευμα.
Επιμένει το Μαξίμου:

Ν. Μπακογιάννη: "Χρειαζόμαστε ηρεμία"

Αυτός είναι ο τίτλος της συνέντευξης της Ντόρας Μπακογιάννη που φιλοξενεί το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ενόψει του πρώτου γύρου της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Η βουλευτή της ΝΔ, πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην δήμαρχος Αθηνών, αναφερόμενη στους λόγους για τους οποίους η

ΠΑΣΟΚ: Επικίνδυνη και απρόσεκτη η δήλωση Βούλτεψη

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η δήλωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη ότι οι πρόωρες εκλογές «θα θεωρηθούν πιστωτικό γεγονός».
Ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τη δήλωση της κυβερνητικής

Ανοδος 2,29% στο Χρηματιστήριο

Ανοδο 2,29% καταγράφει αυτήν την ώρα (12:27) ο Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφούμενος στις 843,34 μονάδες.
Η αξία συναλλαγών ανέρχεται σε 15,35 εκατ. ευρώ επί 17,12 εκατ. τεμαχίων μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια.
Εκ των 101 μετοχικών τίτλων που κινήθηκαν, οι 63 καταγράφουν

Σε γαλακτοκομικά και αλκοολούχα ποτά τις επόμενες ημέρες το «Ελληνικό Σήμα»

Το «Ελληνικό Σήμα» θα αρχίσουν να βλέπουν τις επόμενες μέρες στις συσκευασίες γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και στα αλκοολούχα προϊόντα οι καταναλωτές.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, το σήμα ελληνικών

Λοβέρδος: Διασπαστής ο Παπανδρέου αν κάνει κόμμα

Έντονα επικριτικός εμφανίστηκε ο υπ. Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να δημιουργεί νέο κόμμα.
«Μια τέτοια ενέργεια θα ήταν βαθειά διασπαστική για τον χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, στην πιο δύσκολη και ευαίσθητη στιγμή

Σταθάκης: Δεν συμφωνώ με τον Λαπαβίτσα -Δεν υπάρχει plan B για επιστροφή στη δραχμή

Αντίθετος με την άποψη που εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα ο καθηγητής Κώστας Λαπαβίτσας περί ανάγκης ενός plan B από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ, που θα περιλαμβάνει επιστροφή στη δραχμή, εμφανίστηκε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Σταθάκης.
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του

Αίτημα για κήρυξη τεσσάρων οικισμών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο δήμο Κιλκίς

Την κήρυξη των δημοτικών ενοτήτων Κιλκίς, Γαλλικού, Κρουσίων (Κρουσσών) και Πικρολίμνης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας ζήτησε ο δήμος Κιλκίς από την περιφερειακή ενότητα μετά τις συνεχείς έντονες βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου.
Στην σχετική έκθεση που συνέταξε η διεύθυνση τεχνικών

Πιστώθηκαν 113,17 εκατ. ευρώ σε 10.926 νέους αγρότες

Ποσό 113,17 εκατομμυρίων ευρώ έχει πιστωθεί μέχρι τώρα στους λογαριασμούς 10.926 παραγωγών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών του 2009 και του 2014.
Από τους 10.926 νέους αγρότες:
· Οι 8.224 οι οποίοι εγκριθήκαν τον Σεπτέμβριο και

Ποιος ανέλαβε χρέη πρύτανη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ο Θεόδωρος Λαόπουλος, πρώτος τη τάξει αναπληρωτής πρύτανης, υπεύθυνος Έρευνας και Συντονισμού και αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών, αναλαμβάνει χρέη Πρύτανη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έως ότου ολοκληρωθεί η νέα εκλογική διαδικασία.

Κουβέλης: Δε θα θεωρήσω αποστάτη ή αργυρώνητο όποιον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ ψηφίσει ΠτΔ

Σε μια βαρυσήμαντη δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης σχετικά με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλώντας στο Βήμα Fm είπε χαρακτηριστικά:
 «Αν κάποιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς

Προβάδισμα 4% για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB

Με ποσοστό 4% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφηκαν στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, ενώ με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως προέκυψε από την τηλεφωνική έρευνα που διενεργήθηκε, η διαφορά των δύο κομμάτων μειώνεται στο

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης : Εκδήλωση με Κουκουλόπουλο - Νέα ΚΑΠ – Τρέχουσες Εξελίξεις


Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ Κ. Μακεδονίας σας προσκαλούν σε εκδήλωση την Δευτέρα 15/12/2014 και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίνδου,  με θέμα:

ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ - Κυριάκος Πιερρακάκης