Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Πρόστιμα για το κάπνισμα στα μαγαζιά μετά το Πάσχα ανακοίνωσε ο Μπουτάρης

Πρόστιμα για το κάπνισμα στα μαγαζιά μετά το Πάσχα ανακοίνωσε ο ΜπουτάρηςΣτην επιβολή προστίμων για το κάπνισμα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει μετά το Πάσχα η δημοτική αστυνομία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Η Έλλη Στάη επιστρέφει με το OPEN MIND- Backstage στο τρέιλερ του talk show

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του OPEN MIND με την Έλλη Στάη την ερχόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23.00 από τη συχνότητα του OPEN έχει ξεκινήσει. Το βράδυ της Τετάρτης

Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις για την πρώτη δόση του επιδόματος ενοικίου

Σας αφορά: Μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν οι αιτήσεις για την πρώτη δόση του επιδόματος ενοικίουΜέχρι τις 31 Μαρτίου θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο epidomastegasis.gr για την πρώτη δόση του επιδόματος ενοικίου για το 2019.

Σάββας Τσιτουρίδης : Άκομψη η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη - Δείχνει ότι οι "Έλληνες Ριζοσπάστες" έχουν απήχηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Σάββας Τσιτουρίδης :"Για τις αντιδράσεις από τη Ν.Δ, και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του κόμματος, μίλησε μεταξύ άλλων το πρώην στέλεχος της Ν.Δ και ιδρυτής του κόμματος "Έλληνες Ριζοσπάστες", Σάββας Τσιτουρίδης.

Διώξεις για τα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Παραγγελία για την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε συνολικά 115 πρόσωπα για τα δάνεια που έλαβαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2000-2011 έδωσε η Οικονομική Εισαγγελέας Μαριάννα Ψαρουδάκη.

Πέθανε ο δικηγόρος Αντώνης Βγόντζας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέθανε ο δικηγόρος Αντώνης ΒγόντζαςΈφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο δικηγόρος και πολιτικός, Αντώνης Βγόντζας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρήτη, και συγκεκριμένα από το χωριό Καπίστρι (νυν οικισμός Σταυρού) Ιεράπετρας του δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου. Σπούδασε νομικά,

Εξελίξεις στη Βρετανία: Καταψηφίστηκε ξανά η συμφωνία για το Brexit

Διαδήλωση για το Brexit (Φωτογραφία: AP)Τρίτη ήττα για την Τερέζα Μέι καθώς η Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε τη συμφωνία αποχώρησης.