Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Τσίπρας για αλλαγή φύλου στα 15: Είναι πράξη γενναιότητας -Μόλις 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες

Τσίπρας για το σχέδιο νόμου για το φύλο: Καλούμαστε να πράξουμε το αυτονόητο Με επιφανείς εκπροσώπους της ΛΟΑΚΤΙ κοινότητας στα θεωρεία (Πάολα, Βαλλιανάτος κ.α.) αλλά με την παρουσία μόλις 50 περίπου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως αυτονόητη πράξη γενναιότητας το ν/σ για την

Γεννηματά για την Κεντροαριστερά: Τέλος η συζήτηση για τη διαδικασία -Τώρα είναι η ώρα της πολιτικής

«Οι επόμενες εκλογές θα είναι μάχη για τρεις» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο Κεντρικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.Η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε δικαιωμένη από την πρωτοβουλία που ανέλαβε από τον 2016 για την για τη

Καμίνης: Τέλος στη συζήτηση επί της διαδικασίας- Έφτασε η ώρα για πολιτική και ουσιαστικό διάλογο

Καμίνης: Είμαι ένα αουτσάιντερ που μάλλον τα... καταφέρνειΤην ανάγκη για πολιτική και ουσιαστικό διάλογο υπερτονίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Αλιβιζάτου για διεξαγωγή εκλογών στις

Κεραυνοί Θεοδωράκη: Φώφη και Καμίνης μεθοδεύουν μικρή συμμετοχή στην εκλογή αρχηγού

Στ. Θεοδωράκης στο #askStavros: Αν έψαχνα σιγουριά και πολλά λεφτά θα έμενα στην τηλεόρασηΚεραυνούς εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Καμίνη για το γεγονός ότι συμφώνησαν να γίνει η εκλογή αρχηγού της κεντροαριστεράς στις 12 Νοεμβρίου, ημέρα του μαραθωνίου.

«Σύγκρουση» ΗΠΑ-Τουρκίας: Ανέστειλαν την έκδοση βίζας η μια στην άλλη

Διπλωματικός πόλεμος ΗΠΑ-Τουρκίας σε εξέλιξη, με τις δύο χώρες να προχωρούν σε αναστολή έκδοσης βίζας η μία στην άλλη. Η ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας έφτασε στο αποκορύφωμα με τη σύλληψη και την προφυλάκιση ενός

Εκλογές Κεντροαριστεράς: 12 και 19 Νοεμβρίου οι κάλπες για νέο αρχηγό

Κεντροαριστερά: Αναζητούν νέα ημερομηνία για τις εκλογές«Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 12 Νοεμβρίου και του 2ου γύρου, αν χρειασθεί, στις 19 Νοεμβρίου.
Την ανακοίνωσή έκανε πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος μετά την απάντηση των εταιριών που έχουν

Η κόντρα ΗΠΑ - Τουρκίας 'βυθίζει' την τουρκική λίρα

Η κόντρα ΗΠΑ - Τουρκίας 'βυθίζει' την τουρκική λίραΗ αρνητική αυτή εξέλιξη για το τουρκικό νόμισμα έλαβε χώρα ενώ η διπλωματική ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας κορυφώνεται, με τις δύο χώρες να προχωρούν σε αναστολή έκδοσης βίζας.
Η ισοτιμία της λίρας εμφανίζει μεγάλη μεταβλητότητα και

ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ασεπΑπό σήμερα, Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, ξεκινά η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη 12Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 30/18-9-2017, τ. ΑΣΕΠ).
Σύμφωνα με την aftodioikisi.gr, η συγκεκριμένη προκήρυξη

Από 0,92-0,95 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης

Τιμή και επίδομα πετρελαίου θέρμανσης προμηνύουν... βαρυχειμωνιάΑπό 0,92-0,95 ευρώ το λίτρο θα κυμαίνεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τη διανομή να ξεκινάει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων και Σταθμών Αυτοκινήτων

Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.
Η ανακοίνωση σημειώνει:  «σήμερα, στις 8:25 πμ, εισήχθη εκτάκτως στην Ορθοπαιδική κλινική του

Η ΝΔ καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου -Καταθέτει δική της πρόταση νόμου

Αποτέλεσμα εικόνας για nea dimokratiaΤο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου.Οπως είπε και ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η ΝΔ θα καταθέσει δική της πρόταση νόμου. 
Τα βασικά σημεία της «γαλάζιας»πρότασης είναι: 

Συντάξεις Νοεμβρίου - Οι ημερομηνίες πληρωμής

Tη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2017 και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου.
 - Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις

Στην Κρήτη αύριο η Φώφη Γεννηματά

Φ. Γεννηματά: Nα στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Τρίτη και την Τετάρτη 10-11 Οκτωβρίου, την Κρήτη. Το πρόγραμμα της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

Γράφει ο Βαγγέλης Γιακουμής : Γιατί στις δημοσκοπήσεις οι ψηφοφόροι εμπιστεύονται τη Φώφη Γεννηματά και θέλουν ενισχυμένη την κεντροαριστερά

Αποτέλεσμα εικόνας για βαγγελης γιακουμης«Η κεντροαριστερά δεν έχει πεθάνει» και σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγουν τα επιτελεία των υποψηφίων του νέου φορέα, που βλέπουν από όλες τις δημοσκοπήσεις το μέγιστο ενδιαφέρον των ψηφοφόρων όποιον υποψήφιο και

Γέννησε η Σία Κοσιώνη

Αποτέλεσμα εικόνας για sia kosioni
Tο πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο σήμερα η Σία Κοσιώνη.Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η γνωστή anchorwoman γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών.

Η Μ. Σπυράκη νέα εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. - Ο Κ. Ζούλας Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κόμματος

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια σπυρακη
Η Μαρία Σπυράκη είναι και επίσημα πλέον η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Πειραιώς. Ο προκάτοχός της, Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ.