Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Άννα Διαμαντοπούλου : Στο Συμβούλιο των Υπουργών Εργασίας και Υγείας της ΕΕ

Συμμετοχή της Άννας Διαμαντοπούλου στο Συμβούλιο των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Προστασίας Καταναλωτή της ΕΕ.

Γιώργος Παπανδρέου: Αναμενόμενη η στήριξη του Λοβέρδου στον Ανδρουλάκη

Η αντίδραση της πλευράς του Γιώργου Παπανδρέου μετά τη στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη.

Αλέξης Τσίπρας: Να κοινωνικοποιήσουμε τα οφέλη και όχι μόνο τους κινδύνους

Με αναφορές στην πανδημία, το εμβόλιο και τις αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Προς λήξη μετά από 9 μήνες εάν δεν γίνει η τρίτη δόση – Αποφασίζουν οι υπουργοί Υγείας της Ε.Ε.

Η λήξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι των συζητήσεων της Ε.Ε. αφού στη σύνοδο των υπουργών υγείας της Ε.Ε. που είναι σε

Εξεταστική για λίστα Πέτσα: Ο βασικός μάρτυρας της ΝΔ εκθέτει την κυβέρνηση, δηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη της Εξεταστικής επιτροπής για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση μέσω δημοσκοπήσεων και κρατικής χρηματοδότησης σε ΜΜΕ ή αλλιώς «λίστα Πέτσα».

Νίκος Μαραντζίδης : Η μεγάλη συμμετοχή δεν διασφαλίζει ούτε την άνοδο ούτε τη συνοχή του ΚΙΝΑΛ

«Θα μπορούσα να δω πρόωρες κάλπες καθώς έχουν μαζευτεί διάφορα σύννεφα πάνω από το Μαξίμου και τη χώρα. Αλλά ας ξεμπερδέψουμε με την Πανδημία πρώτα», δηλώνει με νόημα ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης.

Έβρος: Τι είπε ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Τουρκία - Το λάθος στο GPS

Ο Έλληνας αστυνομικός και η σύντροφός του αφέθηκαν ελεύθεροι με μοναδικό όρο να παραμείνουν για 48 ώρες στην Τουρκία. Τι δήλωσαν στις τουρκικές Αρχές.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη – Ολόκληρη η δήλωσή του

Δήλωση στήριξης στον Νίκο Ανδρουλάκη έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος. “Δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της