Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ : Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Συνάντηση Μητσοτάκη με Μέρκελ, Μακρόν, Σάντσεθ και Κόντε

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται αυτή την ώρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Ιταλό και τον Ισπανό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε και Πέδρο Σάντσεθ αντίστοιχα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Πότε θα ανακοινωθούν οι δικαιούχοι

Έως την Τετάρτη αναμένονται να βγουν τα αποτελέσματα των προσωρινών δικαιούχων του προγράμματος του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ, όπως προανήγγειλε σήμερα ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN TV "Tώρα... ό,τι συμβαίνει".

Έρχεται παράταση στο Κτηματολόγιο

Παράταση αναμένεται να δώσει το διοικητικό συμβούλιο της Κτηματολόγιο ΑΕ στην προθεσμία υποβολής των διορθωτικών δηλώσεων όσον αφορά τα κτηματολογικά στοιχεία των ιδιοκτητών ακινήτων του Δήμου Αθηναίων.

Διπλώματα οδήγησης: Οι αλλαγές που έρχονται στις εξετάσεις

Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σύνοδος Κορυφής: Απαισιοδοξία Μέρκελ για συμφωνία- Πρόθυμος για συμβιβασμό υπό όρους ο Μακρόν

"Υπάρχει πολλή καλή θέληση αλλά και πολλές θέσεις. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια αλλά είναι πιθανό να μην υπάρξει αποτέλεσμα" δήλωσε η καγκελάριος. "Ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του" τόνισε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ιός Δυτικού Νείλου: Τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα - Πού εντοπίστηκαν

Δύο κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκαν στη χώρα μας, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ. "Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ενημερώνει ότι διαγνώσθηκαν στη χώρα μας τα πρώτα δύο εργαστηριακά

Βάσεις 2020: Ιστορική πτώση στις ιατρικές σχολές - Μετά τις 20 Αυγούστου η ανακοίνωση

Μηχανογραφικό 2020: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής - Πότε ...Πτώση των βάσεων «δείχνουν» τα στοιχεία. Σε ποιες σχολές θα σημειωθεί η μεγαλύτερη πτώση.Με βάση τα στοιχεία που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας και που αφορούν στις βαθμολογίες και την κλιμάκωση των μορίων των υποψηφίων, αναμένεται φέτος πτώση των βάσεων στην πλειονότητα των σχολών όλων των Επιστημονικών Πεδίων.

Φοιτητική στέγη: Πώς θα κινηθεί φέτος η αγορά - Σε ποιες περιοχές «εκτοξεύονται» τα ενοίκια

Νέος καταλυτικός παράγοντας στην ενοικίαση ακινήτων η πανδημία του κορονοϊού, που έχει αυξήσει τα διαθέσιμα ακίνητα μεν, με τσουχτερές σε πολλές περιπτώσεις τιμές δε.

Φώφη Γεννηματά: Η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από δηλώσεις, αλλά από κυρώσεις

Φώφη Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τελικά μόνον αυταπάτες αλλά και ...Υπέρ μίας κοινή εθνικής γραμμής στα θέματα με την Τουρκία τάχθηκε η Φώφη Γεννηματά.«Θεωρώ ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αποφασίσουν στο ίδιο τραπέζι μία εθνική γραμμή. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει εθνική γραμμή στην Ελλάδα.