Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Στ.Ξεκαλάκης νέος γραμματέας ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης είναι ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μετά από πρόταση της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά.
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τόνισε πως οι πολιτικές δυνάμεις θα κριθούν από το κατά πόσο θα μπορέσουν να συνθέσουν ένα

Πεταλωτής εναντίον Τσίπρα: «Δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις και τον ανασχηματισμό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός δυστυχώς με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του

Κουίκ για Λαφαζάνη: Πως αριστερός θέλει να γκρεμίσει κυβέρνηση αριστεράς

Απανωτές βολές στον Π. Λαφαζάνη έριξε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ λέγοντας ότι «δεν μπορεί να έχουμε στην κυβέρνηση εκείνους που απειλούσαν με ριφιφί το Νομισματοκοπείο» και συνέχισε « ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ Αριστερό να θέλει να γκρεμίσει μια αριστερή κυβέρνηση. 

Σφοδρή επίθεση «Αυγής» στον Βαρουφάκη

Στο στόχαστρο της «Αυγής» μπήκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκης μετά την στάση που κράτησε στην ψηφοφορία της Τετάρτης.
Η εφημερίδα  κατακεραυνώνει τον τέως υπουργός και μάλιστα επιλέγει για το άρθρο τον τίτλο «Από γκουρού των οικονομικών… μεταξεταστέος της πολιτικής».

Το νεο αυνθημα του ΠΑΣΟΚ που ξάφνιασε τα στελέχη του

Το ΠΑΣΟΚ εμφανισε νεο συνθημα που φανερωνει και την ιδεολογικη του στροφη. Στη συνεδριαη της κπε του κομματος κατω απο τη λεξη πασοκ δημοκρατικη παραταξη εκανε για πρωτη φορα την εμφανιση του το συνθημα "τριτος δρόμος" ενω η Φωφη Γεννηματα στην ομιλια της εδωσε το στιγμα της άπ εδω

Συνεδριάζει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει σήμερα, Κυριακή, η νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ υπό την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά.
Η συνεδρίαση γίνεται προκειμένου να συζητηθούν τις πολιτικές εξελίξεις