Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Νέο διπλό τζακ ποτ στο Τζόκερ! Δείτε τους αριθμούς που κληρώθηκαν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Το αστρονομικό ποσό που θα μοιράσει την Πέμπτη (13/12) Μετά από συνεχόμενα τζακ ποτ, το Τζόκερ, το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, επανήλθε σήμερα, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου για να μοιράσει το μεγάλο ποσό των 2.800.000 ευρώ στην υπ’ αριθμόν 1973 κλήρωσή του. Ειδικότερα, οι 5 τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΑΛΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣΔιαβάζουμε σε όλα τα sites μια συγκλονιστική είδηση: "Εγκαινιάστηκε από τον κ. Τζιτζικώστα το ευρωπαϊκό γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Βρυξέλλες".
Μάλιστα σε ένα σημείο της ομιλίας του ο περιφερειάρχης είπε κάτι συνταρακτικό:

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Στο 4,7% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Δύσκολα τα βγάζει πέρα 1 στους 2 Ελληνες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, στην οποία οι περισσότεροι δηλώνουν υπέρ της διενέργειας πρόωρων εκλογών, ενώ επίσης εκφράζουν στήριξη και στα «κίτρινα γιλέκα» για τις κινητοποιήσεις που

Εκπνέει ο νόμος Κατσέλη: Στο «σφυρί» και πρώτες κατοικίες χαμηλής αξίας

Αποτέλεσμα εικόνας για νομος κατσεληΞεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του νόμου Κατσέλη που εξαιρεί από την εκποίηση περουσιακών στοιχείων του δανειολήπτη την πρώτη κατοικία.
Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος Κατσέλη καλύπτει ακίνητα αξίας από 180.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό έως

Τα ονόματα που «κλειδώνουν» για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής

Αποτέλεσμα εικόνας για kinima allagisΠυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του βασικού κορμού (περίπου το 70%) των ψηφοδελτίων εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Μικτό σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών με ΑΣΕΠ και με κριτήρια όπως προϋπηρεσία και άνοιγμα θέσεων σε νέους εκπαιδευτικούς

Το υπουργείο Παιδεία, αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο σύστημα διορισμών στο δημόσιο δασκάλων και καθηγητών ενόψει προεκλογικής περιόδου σε έναν κλάδο που για περίπου μία οχταετία έχουν “παγώσει” οι διορισμοί. Συγκεκριμένα, για τον διορισμό δασκάλων και καθηγητών θα

Εύα Καϊλή: Μετά τις γιορτές θα αποφασίσω για την υποψηφιότητά μου στη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Εύα Καϊλή:Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων η Εύα Καϊλή θα δώσει την οριστική της απάντηση στο ΚΙΝ.ΑΛ για  την επίσημη πρόταση που της έκανε όπως είπε η Φώφη Γεννηματά να είναι υποψήφια για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Κοινωνικό μέρισμα: 585.000 αιτήσεις μέσα σε 24 ώρες

Πάνω από 585.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν κατά το πρώτο 24ωρο, που άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα.Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 200 έως 1200 ευρώ στις 14 Δεκεμβρίου.