Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Βενιζέλος: Κι όμως, μπορεί να ακυρωθεί ο νόμος που προβλέπει περικοπή των συντάξεων

Την προσωπική του θέση για την δυνατότητα ακύρωσης του νόμου που μειώνει τις συντάξεις από 1 Ιανουαρίου 2019 διατύπωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή.Συσχέτισε δε την ακύρωση αυτού του μέτρου με το πάγωμα των

Στον τελικό του Μουντιάλ η Γαλλία!

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου προκρίθηκε η Γαλλία η οποία επικράτησε του Βελγίου με 1-0 , μετά από ένα πολύ όμορφο ματς.Το γκολ για τους τρικολόρ πέτυχε με κεφαλιά ο Ουμτιτί, κερδίζοντας στον αέρα τον Φελαϊνί.

Πασχάλης Τόσιος : Στο σφυρί η ΕΒΖ

Φωτογραφία του Pasxalis Tosios.Μετά από 3,5 xρόνια διακυβέρνησης από την κυβέρνηση Συριζα,η Βιομηχανία Ζάχαρης βρίσκεται σήμερα,στην κυριολεξία στον αέρα.
Χωρίς ρευστό, με τα αποθέματα ζάχαρης να εξαντλούνται ενώ τελεί χωρίς διοίκηση για πολλοστή φορά,τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία, στην οποία δόθηκαν 30 εκατ. ευρώ το 2015,προβαίνει σήμερα σε δημοπρασία των υπαρχόντων της.

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Πότε θα εκδοθούν τα αποτελέσματα

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός: Πότε θα εκδοθούν τα αποτελέσματαΤο workenter επικοινώνησε με αρμόδιο στέλεχος του ΟΑΕΔ για το πότε θα εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες με τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού.

Ίδρυσαν νέο κόμμα οι Δ. Καμμένος και Μπαλτάκος

idrusan-neo-komma-oi-d-kammenos-kai-mpaltakosΝέο κόμμα ίδρυσαν οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. Τι λέει η ανακοίνωση. 
«Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» αναφέρουν, σε κοινή δήλωσή τους, οι Παναγιώτης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.

Κωνσταντοπούλου: Η απομάκρυνση του Α. Τσίπρα θα είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

3333--6«Η απομάκρυνση του Αλέξη Τσίπρα από την εξουσία θα είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα» τονίζει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Μέι κινδυνεύει με πρόταση μομφής -Πώς γίνεται η διαδικασία

may--2Οι παραιτήσεις τριών υπουργών της άφησαν την Τερέζα Μέι εκτεθειμένη, στην κορυφή μιας κυβέρνησης που αδυνατεί να δείξει ενότητα στα σχέδια για το Brexit.Πλέον, η πρωθυπουργός κινδυνεύει να βρεθεί εκτός της ηγεσίας του κόμματός της.

Από τι πέθανε ο 18χρονος κολυμβητής στη Θεσσαλονίκη

Πισίνα/ Φωτογραφία: INTIME NEWS- ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣΑπό παθολογικά αίτια, με πιθανό καρδιολογικό πρόβλημα να είναι υπό διερεύνηση, κατέληξε ο 18χρονος κολυμβητής, Δημήτρης Παυλογιάννης, στην πισίνα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Ανασχηματισμός ως τον Σεπτέμβριο -Τα υπουργεία «κλειδιά», γρίφος με Καμμένο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑνασχηματισμόςΣε ρυθμούς ανασχηματισμού κινείται πλέον το κυβερνητικό σχήμα, καθώς -σε μεγάλο βαθμό- η βαθμολόγηση του κάθε υπουργού από τους βουλευτές θα κρίνει και την τύχη τους.Ωστόσο, παρά τις επιδόσεις του κάθε κυβερνητικού

Φώφη Γεννηματά: Προχωρούμε μπροστά ενωμένοι

"Η συσπείρωση της βάσης μας μεγαλώνει, σπάμε το δίπολο κάθε μέρα γι αυτό είμαστε στο στόχαστρο" εκτίμησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στην ΕΓ. "Δεν καταλαβαίνουμε όμως από επιθέσεις" πρόσθεσε και τόνισε ότι το Κίνημα δεν απειλείται.