Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Ποταμιού

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Ποτάμι για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου. 
Οι υποψήφιοι του Ποταμιού προέρχονται από τέσσερις δεξαμενές: προσωπικότητες εμβέλειας που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας, υποψήφιοι με απήχηση σε τοπικό επίπεδο

Ο Μ. Θεοχαρίδης υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών

Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μιχάλης Θεοχαρίδης αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ενόψει των πρόωρων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.
Όπως ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας

Π. Καψής προς Γιώργο: Θυμήσου τα λόγια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών έκανε ο Παντελής Καψής. O κ. Καψής καλεί τον Γιώργο Παπανδρέου να μην διασπάσει το κόμμα και να θυμηθεί τα λόγια του ιδρυτή τη παράταξης:  «Τις κρίσιμες αυτές στιγμές για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα μου έρχονται στον νου τα λόγια του

Ποιοί βουλευτές γυρίζουν σπίτι - ποιοί αλλάζουν κόμμα

Τις πρώτες εσωκομματικές ριπές κατά του Αντώνη Σαμαρά και του επιτελείου του προκαλεί η άγονη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Την ίδια στιγμή «γαλάζιοι» βουλευτές σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην κατέλθουν στον προεκλογικό στίβο και να ιδιωτεύσουν.

Στη Νέα Δημοκρατία η Μίκα Ιατρίδη

Την προσχώρηση της ανεξάρτητης βουλευτού  Μίκας Ιατρίδη ανακοίνωσε η ΝΔ μετά τη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά. Η κ. Ιατρίδη είχε εκλεγεί στις εκλογές του 2012 με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Η βουλευτής συναντήθηκε σήμερα Τρίτη με τον πρωθυπουργό,

Η Μαρία Σπυράκη νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα αναλάβει η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη θα αντικαταστήσει στα καθήκοντα αυτά την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θα κατέβει υποψήφια στις εκλογές της

Δημοσκόπηση MARC: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει νέα έρευνα της εταιρείας MARC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Η πανελλαδική έρευνα διενεργήθηκε πριν την 3η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας (μεταξύ 26 και 28 Δεκεμβρίου), με τη μέθοδο

Κάτω από τα 57 δολάρια το βαρέλι έπεσε η τιμή του πετρελαίου

Κάτω από τα 57 δολάρια το βαρέλι υποχώρησε σήμερα η τιμή του πετρελαίου μπρεντ, καταγράφοντας τη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 5,5 ετών, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερς.
Για τις παραδόσεις Φεβρουαρίου, η τιμή του μπρεντ έπεσε στα 56,9 δολάρια το βαρέλι στις

Μωραϊτης: Αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα είναι μια παράταξη που θα αναγεννηθεί και θα φέρει το νέο

"Είναι έντιμη η στάση αυτών που τοποθετήθηκαν στην δημόσια σφαίρα και είπαν την άποψή τους. Δεν είναι έντιμη η στάση όσων λένε πάμε τώρα με τον Βενιζέλο και τον αλλάζουμε την Δευτέρα".
Αυτό ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραιτης, μιλώντας στον alpha, με αφορμή τις τελευταίες εσωκομματικές

"Να κάνει ο Κουβέλης την αυτοκριτική του" ζητούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονες αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η εισαγωγή του Φώτη Κουβέλη και στελεχών της ΔΗΜΑΡ στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Η βουλευτής του κόμματος Δέσποινα Χαραλαμπίδου ζητάει από τον Φώτη Κουβέλη να κάνει δημόσια αυτοκριτική και μετά να μπει

Βενιζέλος: Στόχος μας είναι η τρίτη θέση - η τρίτη εντολή

Για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
«Ο ρόλος και ο στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής

To αιχμηρό tweet του Οδ. Κωνσταντινόπουλου για τον «καιροσκοπισμό» της ΔΗΜΑΡ

Με ένα αιχμηρό tweet καυτηριάζει τον «καιροσκοπισμό» της Δημοκρατικής Αριστεράς ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 
«Τον «καιροσκοπισμό» πολλοί αγάπησαν, τον «καιροσκόπο» κανείς!» είναι το καυστικό σχόλιο του Κ. Κωνσταντινόπουλου για

Σαμαράς σε Παπούλια: Ο λαός δεν θέλει εκλογές, γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια

Με τη φράση «Έφτασε η μεγάλη στιγμή, κύριε πρωθυπουργέ» υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας τον Αντώνη Σαμαρά, των οποίων η συνάντηση τελείωσε πριν από λίγη ώρα.
Ο πρωθυπουργός απάντησε: «Η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα. Τις

Λεπέν: Η Ελλάδα χτυπά την ευρωπαϊκή Ύδρα

Τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με την αποτυχία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την επικείμενη προκήρυξη πρόωρων εκλογών δεν σχολίασαν μόνο τα διεθνή ΜΜΕ και ξένοι αξιωματούχοι αλλά και η... Μαρί Λεπέν, επικεφαλής του ακροδεξιού Front National.
Δεν υπάρχει καλύτερο σύμβολο από την Ελλάδα για να επιφέρει

Βενιζέλος: «Περιμένω τον Παπανδρέου να ανταποκριθεί σε ένα καθήκον αυτονόητο»

Για τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε ότι «Δεν ήταν εύκολο», αναφερόμενος στη σημερινή τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή

Στις 3 – 4 Ιανουαρίου αποφασίζει την εκλογική τακτική της η ΔΗΜΑΡ

Στις 3 – 4 Ιανουαρίου θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ώστε να αποφασιστεί η εκλογική τακτική του κόμματος.
Αυτό αποφασίσθηκε την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της

Χρόνης Κουσαλίδης : Nεα αρχή μετα το πέρας των εκλογών

> Η γενιά που διαχειρίστηκε το μεγαλύτερο κομμάτι της μεταπολιτευτικής ιστορίας της πατρίδας σε οτι αφορά το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πράξει ενωτικά.Το χρωστά στη χώρα,στην κρισιμότητα της κατάστασης,στους χιλιάδες αγωνιστές της παράταξης και στις