Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να δεχθώ ενημέρωση «στο αυτί» – Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους υπουργούς

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

'Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν πρέπει να μαθευτεί ο λόγος παρακολούθησης του Ανδρουλάκη

Κατά τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη ο λόγος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη πρέπει να μείνει κρυφός. 

Ευάγγελος Βενιζέλος : «Μίζερη, αδιέξοδη και μάταιη η κυβερνητική γραμμή»

Aυτή η κατάσταση απαιτεί ειλικρινή, θαρραλέα και ριζική αντιμετώπιση. Πραγματική ανάληψη ευθύνης χωρίς υπεκφυγές και αδιέξοδες διακρίσεις μεταξύ «τυπικά επαρκών» και «πολιτικά μη αποδεκτών» ενεργειών. 

Τζήμερος-Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία»

Τα έσπασαν Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με αποτέλεσμα να τον διαγράψουν από τον συνδυασμό Εθνική Δημιουργία.

Politico: Πώς η Ελλάδα έγινε η χειρότερη χώρα της Ευρώπης στην ελευθερία του Τύπου Αιχμηρό αρθρο στο Politico για την κατάσταση της ελευθερίας τ

Στα τέλη Ιουλίου, μια ομάδα Γερμανών και Γάλλων δημοσιογράφων κατέγραψαν με μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία. Έφεραν στο προσκήνιο μια απόρρητη

Ακρίβεια: Σε ατέλειωτο ράλι ανόδου τα έξοδα σπιτιού και διατροφής

Σε έντονα ανοδική πορεία συνέχισαν και τον Ιούλιο να κινούνται οι δείκτες της ομάδας “Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά” αλλά και της ομάδας “Στέγαση” με βάση την ΕΛΣΤΑΤ.

Επιχείρηση "αλλαγή ατζέντας": Παροχές για να "ξεχαστούν" οι υποκλοπές

Στροφή στην οικονομία και κυρίως σε μια συζήτηση για νέες παροχές, προτάσσει η κυβέρνηση για να αλλάξει το κλίμα, λόγω υποκλοπών.

Υποκλοπές: Νέα πυρά Ευάγγελου Βενιζέλου κατά της κυβέρνησης

Απόλυτος στη σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος και σε δεύτερη τοποθέτησή του.

Κίνα: Συναγερμός για νέο ιό που πιθανόν να μεταδόθηκε από ζώο – Έχουν μολυνθεί 35 άνθρωποι

Το ενδεχόμενο η ανθρωπότητα να απειλείται από ακόμα έναν ιό, ο οποίος προέρχεται από την Κίνα, εξετάζουν οι επιστήμονες, καθώς 35 άνθρωποι σε δύο επαρχίες της τεράστιας αυτής χώρας, έχουν νοσήσει.