Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δημοσκόπηση: Το 61,9% δεν θέλει δημοψήφισμα σε περίπτωση αποτυχίας συμφωνίας

Προβάδισμα 14,5 μονάδες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της GPO για το MEGA. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 36,5%, η ΝΔ 22%, τρίτο κόμμα είναι το Ποτάμι με ποσοστό 6,5%, στην τέταρτη θέση το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή

192.571 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ..

Τις 192.571 έφθασαν οι αιτήσεις, που υποβλήθηκαν μέσω διαδικτύου στον ΟΑΕΔ, για τα 5μηνα προγράμματα...
Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους. Ομως οι θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο του προγράμματος, ανέρχονται σε 32.433. Δηλαδή έγιναν σχεδόν 6πλάσιες αιτήσεις σε σχέση με τις

Την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου για την παιδεία ζητούν πανεπιστημιακοί του ΑΠΘ

Σε συλλογή υπογραφών προκειμένου να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας «για την Οργάνωση και τη Λειτουργία του Εκπαιδευτικού Συστήματος», προχωρούν τα μέλη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΑΠΘ».
Οι πανεπιστημιακοί αντιδρούν σε μία σειρά προωθούμενων ρυθμίσεων

Κωνσταντινόπουλος: «Θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για ΕΝΦΙΑ και έκτακτη εισφορά;»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη κατέθεσε σήμερα, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με θέμα: «Κατάργηση ΕΝΦΙΑ – θέσπιση αφορολογήτου εισοδήματος στα 12.500 ευρώ – επιβολή έκτακτης εισφοράς».
Στην ερώτησή του, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πως, παρ’ όλο που η

Θεοδωράκης: «Ας αποφασίσει επιτέλους ο Τσίπρας αν θα συμπορευθεί με την Ευρώπη ή όχι»

Να λάβει τις αποφάσεις του για το πιο δρόμο θέλει να διαλέξει, κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να επιλέξει εάν θέλει να συμπορευθεί με την Ευρώπη ή με τα παρωχημένα μυαλά της Κυβέρνησής του. Δε μπορεί να ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους δύο. Ελπίζω να αποφασίσει να συμπορευθεί με την Ευρώπη και τη λογική, γιατί η

Ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Β Θεσ/νικης Γιάννης Κυανίδης σε Συνέντευξη στην Εγνατία Τηλεόραση

Ολοκλήρωση των προσυνεδριακών συναντήσεων ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς στο δήμο Κιλκίς και δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Στις συναντήσεις που διεξήχθησαν τόσο στη Γουμένισσα όσο και στο Κιλκίς συμμετείχαν ως εισηγητές των θεμάτων του Συνεδρίου τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Μιχάλης Τζελέπης και Γιάννης Μαγκριώτης.
Οι τοποθετήσεις τους περιελάμβαναν κυρίως την

Γνωστή γαλακτοβιομηχανία προκάλεσε περιβαλλοντική μόλυνση στο Κιλκίς!

Γνωστή γαλακτοβιομηχανία με εγκαταστάσεις στο Κιλκίς, έριχνε υγρά απόβλητα σε χωράφια και αγροτεμάχια της περιοχής, προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή. 
Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από επιτόπια αυτοψία

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Νάντια Βαλαβάνη: Τώρα μαθαίνω, ούτε φορολογική δήλωση δεν έκανα μόνη μου

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη να παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από φορολογικά.
«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα

Επίθεση με...copy paste της Ζωής κατά Στουρνάρα

Νέα επίθεση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, χθες βράδυ στη Βουλή, κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, η οποία τον κατηγόρησε για κάτι που… τον είχε κατηγορήσει και το 2013.
Πριν από δυο χρόνια λοιπόν, η βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου  είχε αναφέρει ότι ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης

Financial Times: Υποχωρεί ο λαϊκισμός στην Ευρώπη – πέφτουν οι Podemos

Η λαϊκιστική πολιτική παλίρροια της Ευρώπης οπισθοχωρεί, υποστηρίζουν οι Financial Times, αναφορά επίσης γίνεται και στο αντιευρωπαϊκό AfD και το αντι-ισλαμικό Pegida στη Γερμανία και στο κίνημα των Πέντε Αστέρων του Beppe Grillo στην Ιταλία.
Για τους αριστερούς λαϊκιστές του Podemos, οι FT αναφέρουν ότι

Liberation: «Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα»

Η γαλλική εφημερίδα Liberation κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο που φέρει τον τίτλο «Οι 100 μέρες που δεν άλλαξαν την Ελλάδα» και αναφέρεται στις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το χρονικό των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους πιστωτές και τις πολιτικές κατά της λιτότητας τις

Το tweet της Άννας για την «επαναστατική μαγκιά»

Την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχθηκε ο υπουργός των οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια σχολίασε η πρώην υπουργός και Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.

Βενιζέλος: Κουκουλοφόρος εξωτερικού ο Τσίπρας

«Ο κ. Τσίπρας μας δουλεύει εν ψυχρώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση και πρόσθεσε: «Δεν έχει κάνει ποτέ κανείς καμία σοβαρή διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται διαπραγμάτευση. Έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο, συνεχώς αλλάζουμε τους διαπραγματευτές. Είναι δυνατόν