Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΕΛΓΑ: Καταβάλλονται ενισχύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Κρατικές οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 8.000.995 ευρώ θα καταβάλει σήμερα, Παρασκευή, 10 Ιουλίου ο ΕΛΓΑ σε 6.987 δικαιούχους παραγωγούς.

Διάγγελμα Ερντογάν: «Στις 24 Ιουλίου το τζαμί της Αγιά Σοφιάς ανοίγει για προσευχή»

Διάγγελμα Ερντογάν: 24 Ιουλίου η πρώτη προσευχή στην Αγιά Σοφιά ...Διάγγελμα στον τουρκικό λαό για την Αγιά Σοφιά απηύθυνε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος, στις 24 Ιουλίου θα γίνει προσευχή στην Αγιά Σοφιά.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ζήτησε τη διαγραφή Παπανδρέου – Καστανίδη

Συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, μετά την αποχή του Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη από την χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Τσίπρας: Η κυβέρνηση μεγιστοποιεί την κρίση, θα είναι τρομακτική η ύφεση

Αλ. Τσίπρας από Νάξο: Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα η ...
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από την Νάξο ανέφερε πως οι επιπτώσεις από τον κορονοϊό είναι μεγάλες, κατακρίνοντας την κυβέρνηση λέγοντας ότι «ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα μεγιστοποιεί την κρίση».

ΣΥΡΙΖΑ: Το «δώρο» της Γεννηματά και ο «φερετζές» του Μητσοτάκη

Σε βαθιά "ψύξη" η ...συμπόρευση Τσίπρα- Γεννηματά- Τρικυμία στο ...Βαθιά διαχωριστική γραμμή αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η στάση του Κινήματος Αλλαγής στη χθεσινή ψηφοφορία για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, με συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους, χαρακτηρίζοντας «δώρο» την υπερψήφιση της κας Γεννηματά.

Πανελλήνιες 2020: Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελληνίων 2020. Αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι βαθμολογίες των υποψηφίων των φετινών πανελληνίων για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Κορονοϊός: Νέα μέτρα - Υποχρεωτικό τεστ 72 ώρες πριν για εισερχόμενους από Προμαχώνα

"Ενισχύονται οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων" όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Ανησυχία για την αύξηση κρουσμάτων από τα χερσαία σύνορα.

Το CAS επιστρέφει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ

Το CAS επιστρέφει τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚΤο CAS αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ και επιστρέφει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ.

Ο Ιρλανδός υπ. Οικονομικών νέος πρόεδρος του Eurogroup

defaultΟ υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας είναι ο διάδοχος του Μάριο Σεντένο, καθώς εξελέξη προέδρος του Eurogroup. O Μάριο Σεντένο είχε ανακοινώσει ότι δεν επιθυμούσε να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία καταστολή από δυνάμεις της αστυνομίας - Να αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Χρυσοχοΐδη

ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία καταστολή από δυνάμεις της αστυνομίας - Να αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Χρυσοχοΐδη«Προβοκατόρικη επιχείρηση» με στόχο τη διάλυση της «μαζικής συγκέντρωσης» ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.«Πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών

Τζακ ποτ στο Τζόκερ - Οι τυχεροί αριθμοί

undefinedΟι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:

Γεννηματά: Συγκαλεί την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, μετά την αποχή Παπανδρέου - Καστανίδη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ. Την Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκαλεί η Φώφη Γεννηματά για την αποχή των Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις - Απείχαν Γ. Παπανδρέου και Καστανίδης

Στιγμιότυπο από τη ΒουλήΟι δύο βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που απείχαν είχαν εκφράσει ανοιχτά τις αντιρρήσεις τους με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής.Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο "Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις".