Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : "Ζήτημα ζωής η πολιτική αλλαγή στη χώρα"

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε σήμερα το μεσημέρι από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, καθώς είχε προσβληθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού.

Εφιαλτικό ρεκόρ με 35.580 νέα κρούσματα κορονοϊού – 72 νεκροί και 636 διασωληνωμένοι

Νέο αρνητικό ρεκόρ στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, την Πέμπτη.

Αλέξης Τσίπρας: Το 2022 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της αλλαγής

«Το 2022 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της αλλαγής», που «μια προοδευτική κυβέρνηση θα στρίψει το τιμόνι προς την κοινωνική δικαιοσύνη, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την προστασία της εργασίας, την προστασία των πολλών από την ασυδοσία των λίγων»

Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε ένα 48ωρο πάνω από 600.000 πολίτες «κατέβασαν» τη νέα ταυτότητα στα κινητά τους

«Αυτήν τη στιγμή, εντός 48 ωρών, έχουν "κατεβάσει" τη νέα ταυτότητα στα κινητά τους τηλέφωνα πάνω από 600.000 πολίτες», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : «Όχι μόνο έδωσε ψίχουλα για μέρισμα ο κ. Μητσοτάκης, αλλά έκοψε και 200.000 χαμηλοσυνταξιούχους»

 Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είτε αδιαφορεί για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, είτε είναι παντελώς ανίκανη να τα κατανοήσει.