Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΜέΡΑ25: Αμετανόητη η Μητσοτάκης Α.Ε., επιμένει στα καταστροφικά σχέδια πάνω στα καμένα

Για τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετήθηκε, μέσα από ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25. Το κόμμα κάνει λόγο για «αοριστολογίες» του πρωθυπουργού «για την προστασία του πλανήτη από την κλιματική κρίση που το

Στα «κάγκελα» με την επιλογή Μπένου η βάση της Νέας Δημοκρατίας!

«Δεν έχει στελέχη η παράταξη για να χρησιμοποιηθούν;», είναι το «μότο της οργής» που ακούγεται όλο και περισσότερο σε «γαλάζια» στελέχη!

Ηχηρό άδειασμα Μητσοτάκη σε Χρυσοχοΐδη: Το επιτελικό κράτος δεν σβήνει φωτιές με τη μάνικα

Μία μέρα μετά τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι ήταν με μια μάνικα στο χέρι την ώρα της φωτιάς στην Αρχαία Ολυμπία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «το επιτελικό κράτος δεν σβήνει φωτιές με τη μάνικα».

Τσίπρας στην «Die Zeit»: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κράτησε την έκθεση Γκολντάμερ στο συρτάρι

«Οι κρατικές αρχές δεν είχαν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση της καταστροφής», είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» και απεύθυνε κάλεσμα δημιουργία ευρωπαϊκής Πολιτική Προστασίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι εχθροί οι ανεμογεννήτριες - Δεν χρειαζόταν να καούν δάση για να κατασκευαστούν

Σε ερώτηση σχετικά με την έντονη συζήτηση για το ότι η καμένη έκταση στην Εύβοια συνδέεται με τις ανεμογεννήτριες ή για το κατά πόσο προστατεύθηκε το Τατόι και αν αυτό συνδέεται με το ότι η καμένη έκταση θα ευνοήσει περιπτώσεις