Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Αναδρομικά: Οριστική επιστροφή σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους

Η επιστροφή των αναδρομικών για ένα 10μηνο, από τις παράνομες μειώσεις στις συντάξεις θα πρέπει να θεωρείται οριστική, για 1.5 εκατ. συνταξιούχους.Τα περισσότερα να τα δικαιούνται οι συνταξιούχοι του Δημοσίου που έχουν σύνολα

ΚΙΝΑΛ: "Ο Μητσοτάκης στέλνει ένα πολύ κακό μήνυμα, ότι δεν θέλει συναίνεση"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙΝΑΛ: "Ερωτηματικά, αλλά και έντονη δυσαρέσκεια, επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες στη Βουλή, πρωτίστως γιατί απέρριψε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για το άσυλο, αλλά και για τις αντεργατικές -όπως ευθέως χαρακτηρίζει-

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιταλία: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης καταθέτει η Λέγκα

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραγδαίες εξελίξεις στην Ιταλία: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης καταθέτει η Λέγκα
Το κόμμα της Λέγκας, που μετέχει στον συνασπισμό που κυβερνά την Ιταλία, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στη Γερουσία πρόταση μομφής για να ρίξει την κυβέρνηση και ότι ελπίζει πως η χώρα θα πάει γρήγορα σε πρόωρες εκλογές.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold - Τι συζήτησαν

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold - Τι συζήτησανΣυνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eldorado Gold, Τζορτζ Μπερνς είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κεραμέως για άσυλο: Κάναμε μεγάλες προσπάθειες για σύγκλιση με το ΚΙΝΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεραμέως για άσυλο: Κάναμε μεγάλες προσπάθειες για σύγκλιση με το ΚΙΝΑΛΓια μια συμβολική ημέρα έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αναφερόμενη στη χθεσινή υπερψήφιση στη Βουλή της τροποποίησης των διατάξεων που διέπουν το πανεπιστημιακό άσυλο.

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο καθηγητής Γεώργιος ΣκόδραςΑνακοινώθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ, με τον Στέλιο Παππά να αποτελεί παρελθόν και τη θέση του Πρόεδρου να λαμβάνει ο καθηγητής Γεώργιος Σκόδρας και του Διευθύνωντα Συμβούλου ο Δρ. Γεώργιος Σπανός.

Καρφιά Μαλέλη στο ΚΙΝΑΛ για την ψήφο στο άσυλο -«Κρίμα σύντροφοι»

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρφιά Μαλέλη στο ΚΙΝΑΛ για την ψήφο στο άσυλο -«Κρίμα σύντροφοι»Καρφιά επιφύλαξε ο άλλοτε υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, για τους συντρόφους του στο κόμμα, με αφορμή την ψήφο τους στο λεγόμενο πανεπιστημιακό άσυλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ Ομιλία στη Βουλή



Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,
Θέλαμε πολύ να πιστέψουμε ότι με την αλλαγή της