Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Η απορία του Ψαριανού

Την κατάθεση της παραίτησης του Πέτρου Τατσόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, εκδηλώνοντας την απορία του για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Μου κάνει εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ, καλύπτει τον Διαμαντόπουλο», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Παραίτηση Τατσόπουλου... στον αέρα

Μετά το σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου πως κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17 Νοέμβρη και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το σχοινί στις σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πλέον πως έχει κοπεί.
Όπως τόνισε ο κ. Τατσόπουλος δεν πρόκειται να παραδώσει την

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα βάζει με Προβόπουλο και ΤΧΣ

Οξύτατη επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργου Προβόπουλου και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας εξαπολύει το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και, γενικότερα, για την κατάσταση στο τραπεζικό σύστημα.

Καρύδης: Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται!

«Εχθές ο κ. Τσίπρας περιφρόνησε την ελληνική προεδρία και δεν ήρθε στην τελετή έναρξης, και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι δήθεν δεν είχε η τελετή καλή κάλυψη στο εξωτερικό! Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα; Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται!», τόνισε ο κ.Καρύδης.

Βαρθολομαίος: Η προεδρία ευκαιρία για την Ελλάδα να υπερβεί τις δυσκολίες

Ως μια ευκαιρία στην Ελλάδα «για να υπερβεί ακόμα πιο σύντομα και πιο επιτυχημένα τις παρούσες δυσκολίες» χαρακτήρισε την προεδρία στην ΕΕ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, ευχόμενος «να δώσει η Ελλάδα τη δική της μαρτυρία και συμβολή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι».

NE ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης : Ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Σίνδο


Ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο   Σίνδου   Παρασκευή   10-1-2014  και ώρα 19;00  .  
Με θέμα :  Eλληνική   Γεωργία- Προοπτικές - Νέα ΚΑΠ- Νέοι Αγρότες.

«Επικοινωνιακή αισιοδοξία» βλέπει ο Μηλιός πίσω από τις δηλώσεις Στουρνάρα

«Επικοινωνιακή αισιοδοξία» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ, την άποψη που εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για έξοδο της χώρας στις αγορές το 2014.
«Δεν λέω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα γινόταν

Συνάντηση Βενιζέλου με τον Έλμαρ Μπροκ

Με τον πρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλμαρ Μπροκ, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Η Γερμανία έχει λάβει την απόφαση να δείξει την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα κι αυτή είναι μια ειλημμένη απόφαση», τόνισε ο Γερμανός χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής, υπογραμμίζοντας

Δικαστές: Ανεπίτρεπτες οι δηλώσεις Παπούλια

«Ανεπίτρεπτες» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) τις πρόσφατες αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και υπογραμμίζει ότι έργο των δικαστών δεν είναι να «παίρνουν κεφάλια», ενώ απαντά και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νικ. Δένδια για το ζήτημα της χορήγησης άδειας στο μέλος της «17 Νοέμβρη», Χριστόδουλο Ξηρό.
Ειδικότερα, η ΕΔΕ με αφορμή «τις συνεχιζόμενες δηλώσεις

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όχι πρόεδρος 15μελούς»

Σαφείς αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της ΝΔ για τις «σχέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος ωστόσο, μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, καυτηρίασε παράλληλα την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την τελετή για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δίνει φως σε 30χρονο Κιλκισιώτη

Σ` έναν 30χρονο από το Κιλκίς κι έναν 29χρονο από τη Λάρισα, θα μεταμοσχευθούν αύριο Παρασκευή τα μοσχεύματα κερατοειδούς, που δώρισαν οι συγγενείς της 23χρονης, Ειρήνης Τριανταφύλλου, η οποία έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στα Μάλγαρα.
Οι δύο νέοι άνδρες πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή και βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα.

Αλ. Τσίπρας: Η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο συνδέει την Αριστερά με την Ορθόδοξη Εκκλησία...


Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ η υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικών Βουλευτής Ρένα Δούρου, ο υπεύθυνος από την Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα Βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης και ο συντονιστικής της Θεματικής Θρησκευμάτων Μάκης Λυκόπουλος.

Συνάντηση Ομάδας Συντονισμού «Κεντρική Μακεδονία- Μπροστά» με το Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.


Με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη είχαν συνάντηση μέλη της συντονιστικής ομάδας Κεντρική Μακεδονία «Μπροστά» στα πλαίσια επαφών  με φορείς για τη κατάρτιση προγραμματικού πλαισίου για τη Κεντρική Μακεδονία.
Ο κ. Αγγελούδης ενημέρωσε για τον αναπτυξιακό ρόλο του λιμανιού στα βαλκάνια ,για την κερδοφορία της επιχείρησης, για την ενίσχυση των υποδομών που βρίσκονται σε πλήρη

Άρτα: Πανικός από χημικά σε σχολείο- Στο νοσοκομείο τρεις καθηγήτριες!

Πρωτοφανής αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο ΕΠΑΛ της Άρτας, αλλά και στις τοπικές αρχές που κλήθηκαν στο σχολείο, όταν διαπιστώθηκε πως η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική εξ αιτίας χημικής ουσίας που είχαν ρίξει άγνωστοι στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος.
Μάλιστα, τρεις καθηγήτριες του σχολείου χρειάστηκε να

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ : ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, για το νομοσχέδιο και ιδιαίτερα για τα επίμαχα άρθρα 24 έως 28, που αφορούν τον τεχνικό κόσμο της χώρα, τα τεχνικά έργα, τα τεχνικά επαγγέλματα, τοποθετήθηκα χθες.
Θα ήθελα απλά να απευθύνω μία έκκληση σε όλους τους συναδέλφους να ψηφίσουμε πραγματικά κατά συνείδηση -το είπαμε πολλοί από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους χθες το βράδυ, όχι μόνο εγώ και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να

Τζάκρη: Αλέξης Τσίπρας, όπως… Ανδρέας Παπανδρέου

Ως ένα ακόμη βήμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύεται η δήλωση της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρας Τζάκρη για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην επίσημη τελετή ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την Ελλάδα.
Σε άρθρο της που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών, η

Χειροπέδες για φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή στη Κατερίνη

Έναν 48χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Κατερίνη.
Ο 48χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών επειδή μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 120 δισκία φαρμάκων για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή καθώς και ένα

Λυκούδης: Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάμε στις κάλπες

Προφανώς υπάρχει μια πολιτική ρευστότητα και ίσως τα δεδομένα, τα δημοσκοπικά, να αλλάξουν, αλλά προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις απαγορεύουν τις εκλογές, σημείωσε πριν από λίγο στο mega ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης. «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει εκλογές. Βλέπει τις δημοσκοπήσεις και

Στις 27 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές

Στις 27 Μαΐου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή στα ιδρύματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Την ενημέρωση αυτή έκανε στους καθηγητές της ΟΛΜΕ ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ για θέματα που αφορούν στον κλάδο. Οι εκπαιδευτικοί ζήτησαν να μάθουν την

Τατσόπουλος: «Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ συμπαθούν τους τρομοκράτες»

Βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του αναζωπύρωσε τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει για την τρομοκρατία.
Ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι υπάρχουν μέλη του κόμματός του που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της «17 Νοέμβρη». Η ΝΔ απάντησε αμέσως, καλώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει

Συνάντηση με τους «58» ετοιμάζει ο Βενιζέλος

Συνάντηση με τους «58» θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς στο προσκήνιο έχει συμφωνηθεί η συγκρότηση Κοινής Οργανωτικής Επιτροπής που θα οδηγήσει το χώρο στις ευρωεκλογές.Το ευρωψηφοδέλτιο, μάλιστα, θα

Φιλιππίδης: Επιστρέφω για να απολογηθώ

«Θα έρθω να απολογηθώ για ένα ένα τα δάνεια και θα δώσω εξηγήσεις στον ανακριτή», είπε και πρόσθεσε πως το ταξίδι του ήταν προγραμματισμένο αλλά θα γυρίσει στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
«Θα ήθελα στην ανάκρισή μου να υπάρχει κάμερα και να καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός και οι υπάλληλοι του Τ.Τ. πώς θα

Σβόμποντα: «Να καταργηθεί η αποτυχημένη τρόικα»

«Η κατάργηση της τρόικας θα μπορούσε να αποτελέσει μια πραγματική νίκη για την ελληνική Προεδρία» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα με αφορμή την επίσημη έναρξη της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.