Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

ΣΥΡΙΖΑ για τη Σαμοθράκη: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές

suriza-gia-ti-samothraki-i-kubernisi-brisketai-se-diakopesΜε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση στη Σαμοθράκη, σημειώνοντας: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές.  
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρίτση:

Πότε θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο Taxis

Αποτέλεσμα εικόνας για πότε θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο Taxis
Μέχρι τις 31 Αυγούστου πρόκειται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο TAXIS, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Toυ Γιώργου Λακόπουλου Ο Αλέξης Τσίπρας στη μετά-ΣΥΡΙΖΑ εποχή

 Κουΐζ μέτριας δυσκολίας: Τι ήταν το  31,5%  που πήρε στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ; Α: το «κύκνειο άσμα» του. Β:  μαζική προσχώρηση του λαού  στην Αριστερά,. Γ: εντολή  στον Τσίπρα για νέο φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. Δ: δεν γνωρίζω δεν απαντώ.

Τουρκία: Οργή για τις εξορύξεις χρυσού

undefined
Δεκάδες χιλιάδες δέντρα κόβονται στη βορειοδυτική Τουρκία για τη δημιουργία χρυσωρυχείου. Οργισμένοι διαδηλωτές κατασκηνώνουν στην περιοχή διαμαρτυρόμενοι για την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ για τον Κουκ

undefined
Μετά τη συλλυπητήρια ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δημοσίευσε ένα βίντεο αφιερωμένο στον θρυλικό Κουκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Δείτε ποιές περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία στην Κεντρική Μακεδονία από απόψε

Ο κόσμος που γέμισε το "Κλ. Βικελίδης" αποθέωσε την ομάδα του Άρη παρά τον αποκλεισμό

undefined
Οι οπαδοί του Άρη αναγνώρισαν την υπερπροσπάθεια των παικτών της ομάδας τους και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μόλντε τους αποθέωσαν, παρά τον αποκλεισμό.