Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ορίστηκε νέα σύνθεση στο Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ η απόφαση τίθεται σε ισχύ από σήμερα.
Το επταμελές Δ.Σ. θα αποτελείται από τους:

Τσακωμός του Δημ. Καρύδη με Άδωνι και Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δημήτρης Καρύδης μιλώντας το πρωι σε εκπομπη του mega εξαπέλυσε επιθεση εναντίον του Κ. Καραμανλή για τον οποίο ειπε οτι κρύβεται αφου πρώτα έριξε τη χωρα στα βράχια ασκώντας κριτικη στον  ΣΥΡΙΖΑ που αποφεύγει να αναφερθεί επικριτικά στην συγκεκριμένη περίοδο της πρωθυπουργία του.
ταυτόχρονα αντιπαρατεθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη

Λαφαζάνης για ΕΝΦΙΑ: Ένα σύνθημα υπάρχει, δεν έχω- δεν πληρώνω

Το κίνημα «δεν πληρώνω» επανέφερε στο προσκήνιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τον ΕΝΦΙΑ. Επικαλούμενος την «αγανάκτηση» του κόσμου, σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ fm,  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα σύνθημα υπάρχει πλέον: Δεν έχω-Δεν πληρώνω. Βεβαίως, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» είναι ένα

Κακλαμάνης: O Καραμανλής με εξουσιοδότησε να πω ότι δεν έχει βλέψεις για Πρόεδρος

O Κώστας Καραμανλής δεν έχει βλέψεις για Πρόεδρος, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος σε δηλώσεις του τη Δευτέρα αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός τον εξουσιοδότησε να πει ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm και ερωτηθείς για το

Πετσάλνικος: Δεν είναι πανάκεια η συμμετοχή στην κυβέρνηση

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την επέτειο του ΠΑΣΟΚ.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη να εκφράσει τα στρώματα τους πολίτες που διαχρονικά εξέφραζε. Αυτό συνεπάγεται συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις και αγώνα για να πραγματοποιηθούν. Θέσεις για

ΚΚΕ: Ο πιο ύπουλος αντίπαλος για τους ανέργους είναι η πολιτική της κυβέρνησης

Τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι η ανεργία είναι ο πιο ύπουλος αντίπαλος κατά τη διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Περισσός.
Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση για την ακολουθούμενη πολιτική, τονίζοντας ότι ανακυκλώνει την ανεργία.
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Η Ντόρα κάνει πόλεμο: Ο ΕΝΦΙΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου

Πυκνώνουν οι φωνές -ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας- για τις στρεβλώσεις που έχει προκαλέσει η επιβολή του ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα, η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη τη Δευτέρα -αρκετά αιχμηρή, το δίχως άλλο- αποκτά και ένα ιδιαίτερο σημασιολογικό βάρος.
Μιλώντας στον Real Fm, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πώς πρέπει να

Αρχές Οκτωβρίου το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Το συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς θα διεξαχθεί 2 με 5 Οκτωβρίου, όπως προέκυψε από την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Σε σύνολο 108 μελών, υπέρ της διεξαγωγής του Συνεδρίου τον Οκτώβριο τάχτηκαν 63 μέλη, 17 μέλη υπερψήφισαν πρόταση

ΟΑΕΔ: Οι προθεσμίες για το οικογενειακό επίδομα

Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 μπορούν οι δικαιούχοι με δύο τέκνα να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο οικογενειακό επίδομα του ΟΑΕΔ 2014, το οποίο αφορά 300.000 οικογένειες
Για όοους έχουν ένα παιδί η ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων ξεκινάει την

Χρ. Μακρίδης: Τo ΠΑΣΟΚ δεν παντρεύτηκε τη ΝΔ

Το στίγμα της επόμενης μέρας του ΠΑΣΟΚ δίνει ο γραμματέας του κινήματος στη Θεσσαλονίκη Χρόνης Μακρίδης.
Θέτει ως βασικό ζητούμενο την συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης για την μετά Μνημονίων εποχή στη χώρα.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η κοινωνική ψυχή, η φωνή της πραγματική αλήθειας στην κυβέρνηση» σημειώνει τονίζοντας πως «σε όποια

Α. Κουράκης: Όνειρο ήταν

Την βαθιά του δυσαρέσκεια εκφράζει με κάθε τρόπο, για την μη τοποθέτηση του σε αντιδημαρχία στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης.
Ο κ. Κουράκης δείχνει πολύ απογοητευμένος από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη καθώς σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν υπάρξει δεν τον έχει συμπεριλάβει στα σχέδια του για

Κωνσταντινόπουλος: Να σταματήσουμε τα μνημόσυνα στο ΠΑΣΟΚ – Είναι καιρός για γενέθλια

“Την ίδρυση μια μεγάλης δημοκρατικής παράταξης μέσα από τα λάθη του παρελθόντος, με τη στήριξη όλων των προέδρων του ΠΑΣΟΚ”, ζήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων του ΠΑΣΟΚ.
Η χώρα έχει κάνει το επόμενο βήμα» τόνισε ο υφυπουργός

Τι απαντά ο Αν. Λοβέρδος για την παραίτηση του υφυπουργού του

Δεν ειναι οτι καλύτερο λίγες ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεια να παραιτειται ο υφυπουργός παιδείας . μόλις εγινε γνωστη η απόφαση του κ. Κουκοδήμου να παραιτηθεί απο το πόστο του υφυπουργού , ο υπουργός παιδείας Αν. Λοβέρδος εγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το διαδίκτυο :

Παραιτήθηκε αιφνηδιαστικά ο υφυπουργός παιδείας

Για προσωπικούς λόγους οπως ανέφερε ο ιδιος παραιτήθηκε πριν λίγα λεπτα απο τη θέση του υφυπουργού παιδείας , ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδημος, ο οποίος υπέβαλε την παραιτηση του

Πρόταση του ΠΑΣΟΚ για ρήτρα απασχόλησης

Ρήτρα απασχόλησης στο κυβερνητικό συμβούλιο απασχόλησης
Στην αυριανη συνεδρίση του κυβερνητικού συμβουλίου απασχόλησης , ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να προτείνει στη κυβέρνηση, τη θεσμοθέτηση της ρήτρας απασχόλησης. Δηλαδή, είτε ειδικά σε κάθε υπουργείο ξεχωριστά είτε στο σύνολο της