Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ελλάδα - Κροατία 0-0

Ελλάδα - Κροατία 0-0 (Τελικό)Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε η Εθνική Ελλάδας από τα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έβγαλε πολύ πάθος

Μήνυμα Χρηστίδη: Μεγάλη νίκη για την μεγάλη προοδευτική παράταξη - Η θερμή ανταπόκριση των πολιτών έχει πολιτική σημασία

«Μεγάλη νίκη για την μεγάλη προοδευτική παράταξη» χαρακτήρισε την εντυπωσιακή συμμετοχή στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Γεννηματά 49.35%, Ανδρουλάκης 26.14%, Καμίνης 11.71% στο 30% των εκλογικών κέντρων

Γεννηματά: Άμεσος πολιτικός στόχος η αλλαγή της συμφωνίας με τους δανειστέςΗ εντυπωσιακή συμμετοχή στις κάπες της Κεντροαριστεράς, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω 210.000 πολίτες, ψήφισαν για τον αρχηγό του νέου φορέα.

Κεντροαριστερά: Ουρές στις κάλπες, ξεπέρασε τις 120.000 η συμμετοχή

oures-stis-kalpes-gia-tin-kentroaristera-kseperase-tis-100-xiliadesΣε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά, με μεγάλο στοίχημα όχι μόνο την ενοποίηση των διάσπαρτων δυνάμεων, με την εκλογή αρχηγού αλλά και την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες.  Η διαδικασία