Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Κοτζιάς κατά πάντων: Ανήθικοι υβριστές- Δώστε την παραίτηση μου στη δημοσιότητα

Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της δράσης "ΠΡΑΤΤΩ", Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)Συνεχίζει να τραβάει το σκοινί με το Μαξίμου ο παραιτηθείς Νίκος Κοτζιάς, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δε θεωρεί το ζήτημα λήξαν μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του και να αναλάβει ο ίδιος το θώκο του Εξωτερικών με στόχο την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ραντεβού Καμίνη με Γερουλάνο και Παπαγιαννάκη - Τι συζητήθηκε

Αποτέλεσμα εικόνας για Καμίνη με Γερουλάνο και Παπαγιαννάκη Κοινή συνάντηση είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Γερουλάνος και ο προτεινόμενος από τη ΔΗΜΑΡ για το αξίωμα νυν αντιδήμαρχος Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ομιλος ΤΙΤΑΝ: Μια ηχηρή αποχώρηση από την Ελλάδα, με πολιτικές παρενέργειες

Αποτέλεσμα εικόνας για Ομιλος ΤΙΤΑΝ:Ενας ακόμη από τους ελληνικούς - και δη ιστορικούς- επιχειρηματικούς κολοσσούς, η Α.Ε. Τσιμέντων TΙΤΑΝ, αλλάζει έδρα, φεύγοντας ουσιαστικά από την Ελλάδα, δείχνοντας ότι δεν εμπιστεύεται πλέον την ελληνική

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα που φτάνει τις 11 μονάδες (στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων) καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ, που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το γραφείο του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική

Παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το γραφείο του Ρουβίκωνα στη ΦιλοσοφικήΤην διενέργεια έρευνας για την τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων  με αφορμή την παρουσία του «Ρουβίκωνα» στη Φιλοσοφική, ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης από την πλατεία Κυψέλης, ο Παύλος Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός ανέφερε, σε σύντομη δήλωσή του, ότι «γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην

Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνική φρεγάτα παρενόχλησε το Barbaros - Προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας

Τουρκικά ΜΜΕ: Ελληνική φρεγάτα παρενόχλησε το Barbaros - Προκλητική ανακοίνωση της ΆγκυραςΣύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας "Anadolu" ελληνική φρεγάτα παρενόχλησε το Barbaros. 

"Βούλιαξαν" κατά 23 δισ. ευρώ οι μισθοί στα χρόνια της κρίσης

&quot?Βούλιαξαν&quot? κατά 23 δισ. ευρώ οι μισθοί στα χρόνια της κρίσηςΤο "τσουνάμι" της ύφεσης και των μνημονίων σάρωσε τις αμοιβές στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που βούλιαξαν κατά 23 δισ. ευρώ μέσα σε δέκα χρόνια, υπό το βάρος της ανεργίας και των μεγάλων περικοπών στα εισοδήματα των εργαζομένων.

Πότε θα γίνει η πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης των αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕΣτα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθεί το 70% της βασικής ενίσχυσης στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό

Αίτηση για τηλεοπτική άδεια κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αίτηση για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, κατέθεσε στο ΕΣΡ η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα, κατέθεσε αίτημα, μαζί με εγγυητική επιστολή 3,5 εκατ. ευρώ για τη διεκδίκηση της μίας από τις δύο

Εντοπίστηκε πτώμα σε ράγες τραίνου έξω από τη Θεσσαλονίκη

rages
Το πτώμα ενός άνδρα περίπου 30-40 ετών βρέθηκε πριν από λίγο στις ράγες τραίνου, στη διασταύρωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς με την Θεσσαλονίκης - Νεοχωρούδας.