Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Του Βαγγέλη Γιακουμή: Ποιος είναι ο εγγυητής του συνεδρίου του ΚΙΝ-ΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βαγγέλη ΓιακουμήΤα δημοσκοπικά ποσοστά έχουν πάρει τα πάνω τους, ο κόσμος έχει αρχίσει να εμπιστεύεται τον νέο πολιτικό φορέα και θέλουν να μάθουν τις ιδέες του, τις αρχές του και ποια πρόσωπα πλην της κυρίας Γεννηματά που είναι ο αρχηγός του, θα παίξουν

Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξοικονόμηση κατ΄οίκον
Λόγω τεχνικών προβλημάτων αναβλήθηκε για αύριο Τρίτη στις 08:00, η έναρξη υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΑΣΕΠ: Δύο ζεύγη προκηρύξεων μέσα στον Μάρτιο (1.045 μόνιμοι)

Αποτέλεσμα εικόνας για ASEPΔιπλό «κτύπημα» από το ΑΣΕΠ μέσα στον Μάρτιο.
Κάθε «κτύπημα» ισοδυναμεί με την έκδοση δύο προκηρύξεων.
Η διπλή κίνηση του ΑΣΕΠ – μέσα στον μήνα που διανύουμε – περιλαμβάνει την έκδοση τεσσάρων

Παύλος Χρηστίδης : Αγωνιούμε για την πορεία της χώρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος ΧρηστίδηςΟ Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ, με την Άννα Μπουσδούκου.
●Η κυβέρνηση είναι οφσάιντ 
●Δεν υπάρχει καμία εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου , άλλο

Σπεύσατε! «Άνοιξε» το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον- Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αιτήσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για εξοικονομω κατ οικον"Άνοιξαν" σήμερα  οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' οίκον, με τους ενδιαφερόμενους να καλούνται να προχωρήσουν τις αιτήσεις τους, καθώς η πλατφόρμα θα κλείνει αμέσως μόλις εξαντληθούν τα κεφάλαια

Η κριτική σε Θεοδωράκη, oι προτάσεις Γεννηματά- Θεοχαρόπουλου και οι 5.500 σύνεδροι!

«Πλούσιο» μενού είχε η σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, που έρχεται την ίδια μέρα της συνάντησης του μέλους του Π.Σ. και επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Άνοιξε η εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για την ενεργοποίηση της Ath.ena Card

Άνοιξε η εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για την ενεργοποίηση της Ath.ena CardΑνέβηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για την ενεργοποίηση της Ath.ena Card για άνεργους και ΑΜΕΑ.
Αφού οι ενδιαφερόμενοι λάβουν την κάρτα Ath.ena Card, με τον αριθμό της μπορούν να μπουν στο σύστημα, να

Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτη ειδησηΤη διακοπή του πρωταθλήματος επ' αόριστον ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις

Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου στις φορολογικές δηλώσεις

Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου στις φορολογικές δηλώσεις
Μετά από δυο χρόνια, ένας γνώριμος κωδικός της φορολογικής δήλωσης επανεργοποιείται. Πρόκειται για τον κωδικό 049 που αφορά τις δαπάνες που εξασφαλίζουν σε μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες την έκπτωση φόρου 1.900 -2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο.

Κυριάκος Μερελής : Προτάσεις για τη βελτίωση και αναβάθμιση των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.


Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μερελής
 Κύριε πρόεδρε, αξιότιμοι συνάδελφοι, καταθέτω εγγράφως ορισμένες προτάσεις, οι οποίες θεωρώ ότι μπορούν να συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό,  στη βελτίωση και αναβάθμιση των ανταποδοτικών υπηρεσιών που παρέχει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.) στα μέλη του.

Τέσσερις μήνες φυλάκισης στον Γερμενή για την απόπειρα να χτυπήσει τον Καμίνη

Τέσσερις μήνες φυλάκισης στον Γερμενή για την απόπειρα να χτυπήσει τον Καμίνη Ενοχος για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κρίθηκε ο βουλευτής Γιώργος Γερμένης, με το μονομελές Πλημμελειοδικείο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 μηνών.Ο βουλευτής καταδικάστηκε για το περιστατικό σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων ο οποίος ήταν παρών στο

14 ερωτήσεις και απαντήσεις για την ένταξη στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο

Δεκατέσσερις διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις για το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο εξέδωσε η ΗΔΙΚΑ.

Αυτόφωρη διαδικασία για Σαββίδη

undefined
Η εικόνα της εισβολής Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο κινητοποίησε τον εισαγγελέα που διέταξε να προσαχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.