Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Τι είπε η Μέρκελ στον Ερντογάν για να μην προχωρήσει σε θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις: Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ-Ερντογάν | mononews«Αν συνεχίσεις, δεν θα μπορέσω να σε στηρίξω. Αν στηρίξεις την προσπάθεια για αποτροπή του επεισοδίου, δεν θα σε εγκαταλείψω, θα σε προστατέψω», είπε στον Τούρκο πρόεδρο η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Έντονη ενόχληση Τουρκίας από την παρέμβαση Μακρόν υπέρ Ελλάδας και Κύπρου

Χαστούκι» Μακρόν σε Ερντογάν στα ελληνικά στο facebook | Διεθνή ...«Οι δηλώσεις του Μακρόν είναι άκυρες και η απειλή επιβολής κυρώσεων από πλευράς του προέδρου της Γαλλίας δεν θα οδηγήσει σε τίποτε» ανέφερε η Άγκυρα

Το φάντασμα της χούντας και η Δεξιά

Το φάντασμα της χούντας και η Δεξιά
Ο αλευροβιομήχανος Κωνσταντίνος Λούλης και τα προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη που εισπήδησαν στη Ν.Δ. από το ΛΑΟΣ νοσταλγούν την «εθνοσωτήριο επανάσταση» και δεν απαρνήθηκαν ποτέ το φιλοχουντικό παρελθόν τους ● 

Θρίλερ με νεκρό άνδρα που επέπλεε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Θρίλερ με νεκρό άνδρα που επέπλεε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
H σορός ενός άντρα, ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης (στο ύψος του αγάλματος Μεγ. Αλεξάνδρου)

Αγία Σοφία: Προκλητικός ο Ερντογάν - Η στιγμή που διαβάζει προσευχή από το Κοράνι

"Μαύρη μέρα" για τον Χριστιανισμό καθώς σήμερα και επισήμως η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί, ενώ ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οργάνωσε μια προκλητική φιέστα για την πρώτη προσευχή.

- Οι κινήσεις του ελληνικού Στόλου

Το σεισμογραφικό Ορούτς Ρέις (Oruc Reis) συνεχίζει να βρίσκεται αγκυροβολημένο αρόδο στο λιμάνι της Αττάλειας, με τις προθέσεις της Τουρκίας να είναι αν μη τι άλλο εμφανείς ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Οι έντονοι διάλογοι Μητσοτάκη-Τσίπρα για το τοξικό πολιτικό κλίμα

«Εσύ είσαι ο ενορχηστρωτής» φέρεται να είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μόνα τους βγαίνουν. Δεν θέλω να δηλητηριάσω το κλίμα», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού. Η σφοδρή αντίδραση του και η προειδοποίηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα Πισσαρίδη.

Κυριάκος Πιερρακάκης: Αλλάζουν οι ταχυδρομικοί κώδικες σε ολόκληρη την Ελλάδα

Αλλαγή ταχυδρομικών κωδίκων σε όλη τη χώρα, παραπεμπτικά των εξετάσεων στα κινητά τηλέφωνα που θα μπουν εντός του Ιουλίου μέσα στο σύστημα, και απλουστεύσεις σε σχέση με αποζημιώσεις, όπως για παράδειγμα για ειδικά αιτήματα του ΕΟΠΥΥ, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο συνέδριο του Economist.

Τσίπρας: Χαιρετίζω την πρωτοβουλία Μακρόν για σύγκληση της Συνόδου του Νότου

Εμανουέλ Μακρόν και Αλέξης ΤσίπραςΤην πρωτοβουλία του Εμανουέλ Μακρόν να συγκαλέσει εκ νέου τη Σύνοδο των Χωρών του Νότου της ΕΕ, «αυτή την κρίσιμη ώρα για την Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο», χαιρετίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.