Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Αγωγή του Αλέξη Τσίπρα : Πλήρης δικαίωση - Ψευδείς και συκοφαντικές οι αναρτήσεις Κουρτάκη για το εξοχικό

Το Δικαστήριο υποχρεώνει τον εκδότη των Παραπολιτικών να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση και να προβεί σε νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια

Δημιουργήθηκε ο πρώτος υβριδικός εγκέφαλος αρουραίου με λειτουργικούς ανθρώπινους νευρώνες

Επιστήμονες στις ΗΠΑ μεταμόσχευσαν με επιτυχία για πρώτη φορά ανθρώπινο εγκεφαλικό ιστό σε εγκεφάλους αρουραίων, ανοίγοντας ένα νέο πεδίο βιοϊατρικής και φαρμακευτικής έρευνας ειδικά στο πεδίο της νευροψυχιατρικής, π.χ.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : O Πρωτογενής Τομέας σε Διάλυση-Υπάρχει Λύση

 ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ :  O Πρωτογενής Τομέας σε Διάλυση-Υπάρχει Λύση

Νέο κύμα Covid έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη

Στην Ευρώπη καταγράφεται αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού και σχετικών νοσηλειών, με τις αρμόδιες αρχές να θυμίζουν πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η μόλυνση με Covid-19, σε συνδυασμό με τον ιό της γρίπης.

Ελλείψεις φαρμάκων: Ανύπαρκτα τα παυσίπονα-Έρχεται δύσκολος χειμώνας

Υπό εξαφάνιση είναι απλά σκευάσματα τύπου "cold & flu", ενώ οι πολίτες ταλαιπωρούμαστε να βρούμε φάρμακα φτηνά τα οποία μας έγραψε ο γιατρός.

Η Ρωσία προειδοποιεί για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αν η Ουκρανία μπει στο ΝΑΤΟ

Στην προειδοποίηση ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να οδηγήσει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, προχώρησε σήμερα, Πέμπτη (13/10) ο αναπληρωτής

Δημόσιο: Τελευταία ευκαιρία για σύνταξη στα 55 - Εξαιρείται ο ιδιωτικός τομέας

Τελευταία χρονιά φέτος που θα είναι ευνοημένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, έναντι των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, των ελευθέρων επαγγελματιών και των αγροτών.

Πέθανε ο Σταύρος Σαράφης

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, Σταύρος Σαράφης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών την Πέμπτη (13/10), ύστερα το εγκεφαλικό που υπέστη στις 17 Σεπτεμβρίου.