Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Πανελλήνιες 2020: Αύριο το πρωί στις 9:00 η ανακοίνωση των βάσεων


Αγωνία τέλος για χιλιάδες μαθητές που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλήνιες καθώς το πρωί της Παρασκευής ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των βάσεων.

Γιώργος Παπανδρέου: Μετά την αποκλιμάκωση ποιο είναι το επόμενο βήμα;


Ο Γιώργος Παπανδρέου εύχεται να μην προκύψει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία και διευκρινίζει πως υπάρχει ανάγκη να μπει φρένο στην ένταση που προκαλεί στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Τσίπρας σε Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο: "Είστε παραδείγματα προς μίμηση"


"Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο" έγραψε στα αγγλικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας τα εύσημα στους Μπακς για τη δράση τους.

“Εξοικονομώ - Αυτονομώ”: Επιχορηγήσεις έως και 85% για “πράσινα” σπίτια - Οι προϋποθέσεις για την ένταξη


Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα “Εξοικονομώ - Αυτονομώ” έχει ξεκινήσει καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες οι πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στη σχετική πλατφόρμα και να αιτηθούν την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους.

Στην Κύπρο για πρώτη φορά 8 ελληνικά F-16 - Εκνευρισμός στους Τούρκους, αερομαχίες στο Καστελλόριζο


Με μια κίνηση - ΜΑΤ, συνολικά 8 μαχητικά F-16 βρέθηκαν το πρωί στην Κύπρο, συμμετέχοντας στην Άσκηση ΕΥΝΟΜΙΑ, μαζί με τα γαλλικά Rafale και τις ναυτικές δυνάμεις Γαλλίας, Ελλάδας, Ιταλίας και Κύπρου.

Σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης ακύρωσε πρόστιμο δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία


Aκολουθεί αναλυτικά η κοινή δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, και του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας, Γιώργου Τσίπρα (26/8/2020):