Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε προγραμματικό διάλογο σε όλα τα επίπεδα

Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε προγραμματικό διάλογο σε όλα τα επίπεδα Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στον Real fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα διαφορετικά αντιρατσιστικά νομοσχέδια, τη σχέση της Ιπποκράτους με την Δημοκρατική Αριστερά αλλά και τις Ευρωεκλογές.
«Εμείς θέλουμε να υπάρξει ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα πλήξει την ρατσιστική κοινότητα της χώρας και να στείλει και ένα μήνυμα στην διεθνή κοινότητα», σχολίασε για τον σάλο που

Όταν ο Σαμαράς κάνει σχέδια, ο Φώτης..

Όταν ο Σαμαράς κάνει σχέδια, ο Φώτης... Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παραθέτει  σήμερα  επίσημο γεύμα προς τιμήν του νέου  προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. Στο γεύμα εννοείται ότι είναι καλεσμένοι και οι άλλο δύο κυβερνητικοί εταίροι, ωστόσο θα παραστεί τελικά μόνο ο ένας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΝΕ Πασοκ Κιλκίς ; Mε τον Πρόεδρο του Πασοκ Βαγγέλη Βενιζέλο η Νομαρχιακή Συνέλευση



Επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου στο Κιλκίς στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κόμματος και της γενικότερης πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή  Συνέλευση τη Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 12 πμ στην αίθουσα του επιμελητηρίου

Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο "new deal" στον Ευρωπαϊκό Νότο

aleksis-tsipras-xreiazomaste-ena-sugxrono-new-deal-ston-eyropaiko-notoΤην ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου μετώπου των λαών της ευρωπαϊκής περιφέρειας απέναντι στην ηγεμονία του νεοφιλελευθερισμού υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Μαδρίτη σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τα συνδικάτα CCOO και UGT.

Πανικός στο Ελ. Βενιζέλος: Εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής...

Πανικός προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου, την ώρα που το παρέδιδε στον αρμόδιο υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας, προτού ταξιδέψει.

Συντάξεις πείνας 360 ευρώ από το 2020!



Συγκλονιστική είναι η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας η οποία προειδοποιεί ότι από το 2020 η μόνη σταθερή σύνταξη για είναι η βασική των 360 ευρώ, ενώ όλο το υπόλοιπο ποσό θα βγαίνει με συντελεστές, οι οποίοι θα οδηγούν σε αναλογική σύνταξη υπολογιζόμενη επί του συνόλου των αποδοχών και των εργασιακών ετών που έχουν διανυθεί από την πρώτη ημέρα πρόσληψης.

Βενιζέλος: Ραχοκοκαλιά της οικονομίας οι μικροεπιχειρήσεις


Ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας χαρακτήρισε τη μικρή επιχείρηση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντηση που είχε  με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Κατά τη συνάντηση, που έγινε παρουσία στελεχών του ΠΑΣΟΚ  που ασχολούνται με τον τομέα αυτό, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και συνιστούν την καθημερινή αγωνία της ελληνικής αγοράς. Αγωνία η οποία συνδέεται όχι μόνο με την αντοχή των μικρών επιχειρήσεων αλλά και με τη