Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου – Νέος πρόεδρος ο Σπύρος Βούγιας

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη (2/01), οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

Τριπλό κοκτέιλ κορονοϊού, γρίπης και RSV «σαρώνει» τους πολίτες

Με μεγάλες ουρές στα φαρμακεία για μια μάσκα και ένα self test, μαζικές επισκέψεις στα νοσοκομεία και ελλείψεις σε παιδιατρικά φάρμακα και αντιβιώσεις ολοκληρώθηκε ο εορτασμός των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη χώρα μας.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχήματα Κασσελάκη για το 2024, οι ευρωεκλογές και ο καταλυτικός σταθμός του συνεδρίου

Το Έκτακτο Συνέδριο του Φεβρουαρίου και η κάλπη των ευρωεκλογών τον προσεχή Ιούνιο, είναι τα δύο μείζονα στοιχήματα του Στέφανου Κασσελάκη, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους που μόλις ξεκίνησε.

Χρονιά εκλογών το 2024 για τον μισό πλανήτη - Οι χώρες που πάνε σε κάλπες

Εκλογές σχεδόν στον μισό παγκόσμιο πληθυσμό - γύρω στο 49%, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του AFP μέσα στο 2024. Περίπου τριάντα χώρες θα εκλέξουν τον πρόεδρό τους, ενώ σε σχεδόν 20 άλλες προγραμματίζονται βουλευτικές εκλογές.

Με POS από σήμερα σε λαϊκές, περίπτερα, ταξί και πανηγύρια - Μπαίνει IRIS σε όλη την αγορά

Νέα εποχή για το «πλαστικό χρήμα» από σήμερα, καθώς η υποχρεωτική χρήση των POS επεκτείνεται και σε ταξί, λαϊκές αγορές, περίπτερα, ψιλικατζίδικα και άλλους κλάδους.