Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Ξεκινά τριήμερη αεροναυτική άσκηση Κύπρου- Ελλάδας- Γαλλίας

Αεροναυτική άσκηση με την συμμετοχή μαχητικών σκαφών της Ελλάδας και της Γαλλίας, καθώς και της Εθνικής Φρουράς Κύπρου πρόκειται να διεξαχθεί δυτικά της Κύπρου από τις 26 Αυγούστου 2020 εως και τις 28 Αυγούστου 2020.

Γιάννης Μαγκριώτηας : Η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου δημιουργεί αδιέξοδα

Η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της, από την αδράνεια και την φοβικότητα απέναντι στον επιθετικό αναθεωρητισμό της Τουρκίας, υπέγραψε συμφωνίες οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ιταλία και την Αίγυπτο, για να αποκτήσει διπλωματικά πλεονεκτήματα απέναντι στην Τουρκία, όπως υποστηρίζει.

Κορωνοϊός: Κατέληξε 69χρονος στο ΑΧΕΠΑ - 243 οι νεκροί

Τη ζωή του έχασε το πρωί της Τρίτης ένας 69χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Στήριξη, αλλά και παραινέσεις για απευθείας διάλογο, από τον Γερμανό ΥΠ.ΕΞ.

Το διπλό μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας σε Ελλάδα και Τουρκία. Τι δήλωσαν Μάας και Δένδιας ενόψει του άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών της Ε.Ε.

Τσίπρας σε Μάας: Κυρώσεις και τερματισμός προκλήσεων για επανέναρξη διερευνητικών για την υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας, είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Χάικο Μάας.

Πέτσας: Θα υπάρξουν μέτρα για τους μαθητές που δεν φορούν μάσκα

Για λήψη μέτρων σε βάρος των μαθητών που δεν φορούν μάσκα μέσα στην τάξη προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Επικρατείας επεσήμανε πως «δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα.

Αχτσιόγλου: Κοροϊδία με τη δήθεν καταβολή του επιδόματος αναστολής

«Κοροϊδία δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων με τη δήθεν καταβολή του πενιχρού επιδόματος αναστολής» καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας για εμπαιγμό της κυβέρνησης στους εργαζόμενους του κλάδου του επισιτισμού – τουρισμού.

Εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων οι Συμφωνίες για ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία

Με τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων άρχισε στην αρμόδια επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση επί των δύο συμφωνιών της Ελλάδας για οριοθέτηση ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο.