Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Απελευθέρωση των 8 Τούρκων αξιωματικών μέχρι τα τέλη Απριλίου

apeleutherwsi-twn-8-tourkwn-aksiwmatikwn-mexri-ta-teli-apriliouΤο αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου, οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί πρέπει να περάσουν την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού χωριού και να αφεθούν ελεύθεροι, καθώς λήγει το ανώτατο όριο της διοικητικής τους κράτησης.

Υπεγράφη η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας - Τι διασώζεται

Αποτέλεσμα εικόνας για Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση ΕργασίαςΥπεγράφη σήμερα, 28 Μαρτίου, η νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, η οποία διασώζει τόσο τον θεσμό της σύμβασης όσο και τους θεσμικούς της όρους, που περιλαμβάνουν το επίδομα γάμου και τις άδειες, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και

Διαιτητικό Δικαστήριο: Κατακύρωσε το ματς υπέρ του Ολυμπιακού - Δεν αφαίρεσε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για podosfairoΤο Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που δεν διαφοροποιείται σε σχέση με την Εφέσεων. Παίρνουν τους βαθμούς της νίκης οι «ερυθρόλευκοι», δεν αφαιρούνται πόντοι από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Την Πέμπτη η πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού

Αύριο Πέμπτη 29 Μαρτίου, ο νεοσύστατος Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθολικός διάδοχος του ΟΓΑ, πληρώνει την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού, όπως θεσπίστηκε με το νόμο 4512/2018, για να στηρίξει την ελληνική οικογένεια.

Το άγνωστο περιστατικό με Τούρκους στο Αιγαίο

Το άγνωστο περιστατικό με Τούρκους στο ΑιγαίοΈνα άγνωστο περιστατικό με ένοπλη εμπλοκή σκάφους του Λιμενικού και τουρκικούπλοίου ανοικτά της Ρόδου, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων φέρεται να έγινε στο Αιγαίο όπως γράφει «Το Βήμα».
Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως λίγα μόλις

Μπήκαν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του Απριλίου


Μπήκαν στους λογαριασμούς οι συντάξεις του ΑπριλίουΝωρίτερα πληρώθηκαν οι συντάξεις για τους δικαιούχους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του Δημοσίου.
Συγκεκριμένα οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου ενώ ήταν προγραμματισμένο να πληρωθούν αύριο στις 29 του Μαρτίου, πληρώθηκαν χθες αργά το

Στα 2.200 ευρώ ετησίως η ενίσχυση πιστοποίησης βιολογικής παραγωγής

Αποτέλεσμα εικόνας για βιολογικής παραγωγήςΝα πιστοποιηθούν όλοι οι βιοκαλλιεργητές ανεξαρτήτως αν βρίσκονται σε αντίστοιχο πρόγραμμα ενίσχυσης, δίνει την ευκαιρία το Μέτρο 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας», επιδοτώντας τα έξοδα πιστοποίησης των ενδιαφερόμενων έως το ποσό των 2.200 ευρώ

Έως τις 15 Μαΐου η μεταβίβαση και οριστικοποίηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης

Αποτέλεσμα εικόνας για kthnotrofiaAνοιχτή» έως τις 15 Μαΐου θα παραμείνει η διαδικτυακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για την καταχώρηση των αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης (ΔΒΕ) έτους 2018, με τους παραγωγούς που κατέχουν οριστικά δικαιώματα να μπορούν να μεταβιβάσουν το σύνολο ή μέρος των δικαιωμάτων βασικής

Καταρρέει η τουρκική λίρα έναντι δολαρίου και ευρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκική λίρα έναντι δολαρίου«Μαύρη ημέρα» βιώνει η οικονομία της Τουρκίας, με την άνοδο των συναλλαγματικών ισοτιμιών σε επίπεδα ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13.10 (ώρα Κύπρου), το αμερικανικό δολάριο, έσπασε το ψυχολογικό φράγμα των 4 λιρών και  αντιστοιχούσε με 4,0025 τουρκικές λίρες. Πρόκειται για

Αχτσιόγλου: Μείωση προστίμου για πρόσληψη αδήλωτου εργαζομένου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αχτσιόγλου:Ένα από τα ζητήματα που εξετάζονται διεξοδικά, στο πλαίσιο του διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους, είναι και αυτό του προστίμου για την αδήλωτη εργασία, δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Mιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης

Μηδενικός φόρος για ανέργους και περιστασιακά εργαζόμενους

Μηδενικός φόρος για ανέργους και περιστασιακά εργαζόμενουςΠλήρη απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος και τα τεκμήρια για εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, φτωχούς, φοιτητές και γενικά περιστασιακά εργαζομένους προβλέπει διάταξη του υπουργείου Οικονομικών που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως

Αυξάνονται κατά 4.000 οι εισακτέοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για φέτος

undefined
Περισσότεροι θα είναι οι εισακτέοι που θα προκύψουν από τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΗΠΑ : Ανακαλύφθηκε ένα αόρατο όργανο στο ανθρώπινο σώμα

somaΤο ανθρώπινο σώμα συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Επιστήμονες στις ΗΠΑ -μεταξύ των οποίων ένας ελληνικής καταγωγής γαστρεντερολόγος- ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα νέο όργανο, άγνωστο έως τώρα, που μάλιστα φαίνεται να παίζει ρόλο σε διάφορες κοινές παθήσεις όπως ο καρκίνος.