Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Πρώτα άδειες μετά ελέγχους στο νέο νόμο για στάβλους

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο νόμο για στάβλουςΑλλαγές στο μοντέλο αδειοδότησης από το καθεστώς «πρώτα ελέγχω και μετά αδειοδοτώ», στο καθεστώς «αδειοδοτώ την εγκατάσταση (έχοντας θέσει τις απαιτήσεις και τις προϋποθέσεις) και μετά ελέγχω», φέρνει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Δείτε εδώ την αιτιολογική έκθεση για τη ρύθμιση κτηνοτροφικών

Ημαθία: H πρώτη συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης είναι γεγονός!

Αποτέλεσμα εικόνας για συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβηςH πρώτη συγκομιδή βιομηχανικής κάνναβης είναι πλέον γεγονός στην Ημαθία. Η περιοχή, σύμφωνα με μελέτες, ενδείκνυται για την καλλιέργεια κάνναβης, μιας και έχει το καλύτερο μικροκλίμα. 
Η πρώτη συγκομιδή έγινε με ειδική αλωνιστική μηχανή και όπως σημειώνει το emvolos, ένα κτήμα

Τι αποζημιώσεις θα πληρώσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις πυρκαγιές στην Αττική

Τι αποζημιώσεις θα πληρώσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις πυρκαγιές στην ΑττικήΣε τουλάχιστον 33,7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι συνολικές αποζημιώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιέςτης 23ης Ιουλίου στην Αττική, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Σε πληρωμές 5,9 εκατ. ευρώ προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕΠερίπου 5,9 εκατ. ευρώ πλήρωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ). 

ΕΥΔΑΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 220 προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ

ΕΥΔΑΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 220 προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠΑνατροπή δεδομένων για την προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ Ενώ με δηλώσεις στο workenter, υπάλληλοι της επιχείρησης τοποθετούσαν την έκδοση της προκήρυξης στις αρχές Σεπτεμβρίου,

Aνακοινώθηκαν οι προπονητές των Εθνικών ομάδων

Η ΕΠΟ προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων των Νικοπολίδη και Γκούμα με την Εθνική Ελπίδων και την Νέων αντίστοιχα, ενώ παράλληλα ο Κεχαγιάς ανέλαβε την Παίδων.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ευάγγελος Βενιζέλος : Κινήθηκε στον αγαπημένο του χώρο, της μυθολογίας

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανάρτησή του στα social media, σχολιάζει το διάγγελμα Τσίπρα.Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα ανέφερε: "Ο κ. Τσίπρας ορθά κινήθηκε σήμερα στον

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κυριάκος Διακογιάννης

Απεβίωσε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην αθλητής Κυριάκος Διακογιάννης.Ο Κυριάκος Διακογιάννης γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1927 στην Πλάκα της Αθήνας όπου και μεγάλωσε. Νονός του ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Παπανδρέου: Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την έξοδο από τα μνημόνια - Τεράστιο το κόστος της διάσωσης

O πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου στο CNN με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια.

Το σκίτσο του Guardian για την έξοδο από τα μνημόνια: Η Ελλάδα σκελετός

Το σκίτσο του GuardianΜε ένα ιδιαίτερα «γλαφυρό» σκίτσο σχολιάζει ο Guardian την έξοδο της Ελλάδας από το τρίτο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης.

Από ένα αλώνι του κάστρου, με θέα το λιμάνι, το διάγγελμα Τσίπρα

Από ένα αλώνι του κάστρου, με θέα το λιμάνι, το διάγγελμα Τσίπρα Από ένα σημείο στη θέση Κάστρο-Πανόραμα ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό με αφορμή την έξοδο από τα Μνημόνια.

Φώφη Γεννηματά: Ο Τσίπρας δεν είναι Οδυσσέας, είναι αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας

Γεννηματά: «Μην βρεθούμε μπροστά σε Ï„ÎµÏ„ÎµÎ»ÎµÏƒÎ¼Î­Î½Î±Â»Ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται πως είναι ο σύγχρονος Οδυσσέας δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, συμπλήρωνοντας ότι απεδείχθη ένας αδίστακτος μνηστήρας της εξουσίας, με μεγάλο κόστος για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

Νεκρός 49χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στις Σέρρες

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Τραγίλου, στις Σέρρες, ένας 49χρονος άνδρας.

Σέρρες: Καλλιεργούσαν σε αγροτικές περιοχές 29 δενδρύλλια κάνναβης

Στην σύλληψη δύο Ελλήνων, ηλικίας 64 και 19 ετών, προχώρησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για καλλιέργεια κάνναβης.

Η Άννα Διαμαντοπούλου μιλάει σε φοιτητές για το «παραμύθι» της εξόδου από το μνημόνιο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΣτο Αλμπαχ της Αυστρίας βρίσκεται η πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου και σε συνάντηση με τους φοιτητές της στο περιθώριο του European Forum Alpbach 2018, θέλησε να τους πει το...

Μέρκελ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επιβλέπει την Ελλάδα εντατικά τέσσερις φορές τον χρόνο

Μέρκελ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα επιβλέπει την Ελλάδα εντατικά τέσσερις φορές τον χρόνοΩς «ένα καλό παράδειγμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς το ίδιο το συμφέρον μας», περιγράφει η Καγκελάριος της Γερμανίας'Αγκελα Μέρκελτο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, το οποίο,