Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Εξαγοράσιμες οι ποινές φυλάκισης έως πέντε έτη


Οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια μετατρέπονται σε χρηματικές ποινές, εκτός αν ο δράστης είναι υπότροπος, οπότε το δικαστήριο μπορεί να κρίνει ότι δεν πρέπει η ποινή να μετατραπεί σε χρηματική. Οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια μετατρέπονται σε χρηματικές ποινές, εκτός αν ο δράστης είναι υπότροπος, οπότε το δικαστήριο μπορεί να κρίνει ότι δεν πρέπει η ποινή να μετατραπεί

Αποσύρονται οι περικοπές στους αναπήρους!


Ο Σαμαράς έδωσε εντολή στον Στουρνάρα!
 Με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο Γιάννης Στουρνάρας θα αποσύρει τις περικοπές από την κοινωνική ομάδα των αναπήρων 100% 
Οι αντιδράσεις από το κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ήταν πολλές για το συγκεκριμένο θέμα , στο σημείο μάλιστα που ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα αν δεν

Κουκουλόπουλος σε Στουρνάρα: Αν δεν εξαιρεθούν οι ανάπηροι, θα καταψηφίσουμε

Εμπλοκή προκύπτει με την ψηφοφορία του πακέτου μέτρων, καθώς κατά τη συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, προειδοποίησε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, πως αν δεν ακυρώσει τις περικοπές στους ολικά αναπήρους το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να το ψηφίσει.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ

Μετά από αναμονή αρκετών ημερών ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ

την οποία επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης. Πρόεδρος παραμένει ο Βρύζας, ενώ επιστρέφει στη διοίκηση και ο Ποικιλίδης.
Στο νέο σχήμα θα βρίσκεται και το δεξί χέρι του Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, αλλά και  

Νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ...



Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας που εξελέγη κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Το νέο δσ, το οποίο θα έχει διετή θητεία, έχει ως εξής: 

Η Κύπρος "τα χώνει" στη Γερμανία


 

Έντονα επικριτική στάση προς τη Γερμανία για δηλώσεις και δημοσιεύματα στο θέμα του εταιρικού φόρου και για δήθεν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος εξέφρασαν ο πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος, Γιώργος Λιλλήκας.
Ο κ. Ομήρου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα

ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ '' ΝΑΙ ''...

ΤΑ ''ΟΧΙ'', ΤΑ ''ΠΑΡΩΝ'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ...
Σε διαγραφές βουλευτών θα προχωρήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στις περιπτώσεις που κάποιος είτε ψηφίσει ''όχι'', είτε δηλώσει ''παρών'', είτε απουσιάζει από τη Βουλή κατά την αυριανή κρίσιμη ψηφοφορία των μέτρων
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να διαγράψει όποιον βουλευτή ψηφίσει  οτιδήποτε άλλο εκτός από

Τι ζήτησε από τον Στουρνάρα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ


http://newpost.gr/var/photos/blog/icon/0611stournarassaxinidis.jpgΣυνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο συζήτησε θέματα σχετικά με πιθανές τροποποιήσεις και βελτιώσεις του υπό κατάθεση εφαρμοστικού νόμου.

Ανέκδοτα και Διδάγματα των αρχαίων Ελλήνων


Στο σφυρί αρχαία νομίσματα της Ρόδου
Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησησε:
“Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον «Νόμο του Μέρφι»


Όσα πρέπει να ξέρετε για τον «Νόμο του Μέρφι»
Το γνωστό αξίωμα της «απαισιοδοξίας» και τα αναπτύγματά του!
Είσαι στην ουρά περιμένοντας να πληρώσεις τα διόδια. Βιάζεσαι να επιστρέψεις στο σπίτι, όταν παρατηρείς -με μεγάλη έκπληξη- ότι όλες οι άλλες λωρίδες κυκλοφορίας κινούνται πιο γρήγορα από τη δική σου. 
Αλλάζεις λοιπόν λωρίδα, για να διαπιστώσεις έντρομος ότι τα αυτοκίνητα στη νέα σου λωρίδα έχουν «κολλήσει». 

Το ελληνικό χρέος και η τελευταία ευκαιρία…


Στο European Working Group της Τετάρτης, Αθήνα, Ουάσιγκτον και Βερολίνο άνοιξαν (επιτέλους!) τα χαρτιά τους για το μείζον πρόβλημα της διατηρησιμότητας του ελληνικού χρέους και έγινε πλέον σαφές ότι η... μητέρα των μαχών για το χρέος θα δοθεί στις 12 Νοεμβρίου, στην εξαιρετική κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup (εφόσον, βεβαίως, δεν έχει προηγηθεί κάποιο απρόβλεπτο κοινοβουλευτικό «ατύχημα» στις ψηφοφορίες της επόμενης εβδομάδας για το νέο Μνημόνιο).

Τα μικρόβια θα απομείνουν μοναδικοί κάτοικοι της Γης!


Η ζωή στον πλανήτη θα διατηρηθεί για τα επόμενα 2,8 δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων.


Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί ερευνητές αποφάσισαν να αξιολογήσουν ποιες πιθανότητες υπάρχουν να απομείνει κάπου στη Γη ζωή.


Οι Αμερικανοί πρόεδροι από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο έως σήμερα


Από την είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1941 μετά την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, 13 πρόεδροι έχουν εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο: επτά Δημοκρατικοί και έξι Ρεπουμπλικάνοι.

+ 1932-1945: Φράνκλιν Ρούσβελτ (Δημοκρατικός)
Εξελέγη για 4η φορά το 1944--ο περιορισμός των δύο προεδρικών θητειών υιοθετήθηκε το 1951. Πέθανε στις 12 Απριλίου 1945, λιγότερο από ένα μήνα πριν από το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη.

Ωρα της κάλπης για Ομπάμα και Ρόμνεϊ σε μια διχασμένη Αμερική


Με το που έδειξε το ρολόι μεσάνυχτα, επτά σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας, οι δέκα ψηφοφόροι του Ντίξβιλ Νοτς, ενός χωριού στο Νιου Χάμσαϊρ, άρχισαν να ρίχνουν, ο ένας μετά τον άλλο, την ψήφο τους στην κάλπη. Το δικαιούνται και το κάνουν με μεγάλη υπερηφάνεια: είναι η πρώτη εκλογική περιφέρεια που ψηφίζει στις ΗΠΑ. Οι ψήφοι μετρήθηκαν αμέσως. Και έδειξαν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ντίξβιλ Νοτς, ισοπαλία: Πέντε κάτοικοι ψήφισαν Μπαράκ Ομπάμα και άλλοι πέντε τον Μιτ Ρόμνεϊ. 

ΗΠΑ: Τα ιστορικά παράδοξα των προεδρικών εκλογών


Σήμερα άνοιξαν οι κάλπες στις ΗΠΑ, και ας κάνουμε ένα ταξίδι στην ιστορία των αμερικανικών εκλογών με τα ρεκόρ, τις παράξενες ιστορίες, τις πρωτιές και τις «καλά κρυμμένες» πληροφορίες.


Η Τρίτη και ο ΝοέμβρηςΟι εκλογές στις ΗΠΑ γίνονται πάντα Τρίτη και πάντα Νοέμβρη. Η επιλογή του μήνα έχει τις ρίζες της βαθιά πίσω στον χρόνο. Για πολλά χρόνια, η Αμερική ήταν μια αγροτική κοινωνία.

Καρχιμάκης για Προβόπουλο: «Πόσα έδωσε ο κεντρικός τραπεζίτης για την μελέτη του ΕΛΙΑΜΕΠ;»

Νέα σκληρή επίθεση εξαπολύει σήμερα ο Μιχάλης Καρχιμάκης στον Γιώργο Προβόπουλο με αφορμή την ανάθεση μίας μελέτης της Τράπεζας της Ελλάδος για την ελληνική οικονομία στο ΕΛΙΑΜΕΠ. 

Διαγράφει όσους δεν υπερψηφίσουν ...


Τέλος ο Χρυσοχοϊδης?
Ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρόκειται να καταψηφίσουν...
Από τρεις μίνιμουμ έως επτά μάξιμουμ οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ. Τέλος από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Χρυσοχοΐδης;

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε ακόμα και μετεκλογικά αναμένεται να...
σηματοδοτήσει η ψηφοφορία για τα μέτρα, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να εμφανίζεται αποφασισμένος να διαγράψει από το κόμμα όσους βουλευτές του δεν ψηφίσουν τα μέτρα.

Τι επίπτωση θα έχει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών στη χώρα μας;


Γράφει ο Χρίστος Βαχτσιαβάνος 
Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό νικητή των αμερικανικών εκλογών έχει αρχίσει και, έτσι, την Τρίτη θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Η.Π.Α για την επόμενη τετραετία. Υπό διαφορετικές από τις σημερινές συνθήκες, το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών δε θα μας απασχολούσε ιδιαιτέρως και, μάλλον, οι περισσότεροι θα το παρακολουθούσαν από καθαρό ενδιαφέρον και μόνο.

Έλενα Παπαρίζου: Φταίει η τύχη μας


Στην ατυχία αποδίδει η Έλενα Παπαρίζου την οικονομική ύφεση, που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια και θυμάται με συγκίνηση τις εποχές των «παχιών αγελάδων» και της Eurovision, που, για την τραγουδίστρια, δεν ευθύνονται για τα σημερινά «χάλια» μας.

40 παραιτήσεις κορυφαίων στελεχών στην Τράπεζα της Ελλάδας,λόγω της μείωσης των μισθών τους


Αναταραχή προκάλεσε στην Τράπεζα της Ελλάδας η ομαδική παραίτηση 40 κορυφαίων στελεχών της, μερικοί από τους οποίους μάλιστα με καίριο ρόλο στη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. 

 Οι 40 παραιτήθηκαν λόγω της τροπολογίας περί αποκρατικοποιήσεων που ορίζει πως ο ανώτατος μισθός των στελεχών των διοικήσεων σε τράπεζες και ΔΕΚΟ δεν θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ μικτά (ή 2.900 ευρώ καθαρά). 

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ

Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση του, στην επιμονή κυβέρνησης και τρόικας για αποκλειστική αναγραφή της δραστικής ουσίας και κάλυψη από το ασφαλιστικό σύστημα, μόνο
του φθηνότερου γενόσημου με επιβάρυνση των ασθενών σε κάθε άλλη επιλογή.

Την επόμενη μέρα σκέφτεται ο Κώστας Σκανδαλίδης



Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται ο Κώστας Σκανδαλίδης για τη στάση που θα κρατήσει αύριο στην ψηφοφορία της βουλής για το σκληρό πακέτο των μέτρων. Ο ίδιος –λέει ότι- δεν έχει αποφασίσει ακόμη αλλά οι πιέσεις που δέχεται είναι τεράστιες. Καταρχάς συνειδησιακές.

Αυτοί που μιλάνε με τον πρώην υπουργό

Να κατατεθούν αγωγές για το Μετρό Θεσσαλονίκης ζητούν 4 δημοτικοί σύμβουλοι



Αγωγές κατά παντός υπευθύνου για τις καθυστερήσεις κατασκευής του Μετρό και τις συνέπειες αυτών στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ζήτησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, από τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των παρατάξεων

Πασιαλής: «Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών»


Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Πασιαλής από τη νίκη του Άρη κόντρα στη Βέροια και για αυτόν τον λόγο, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς. Βέβαια, μετά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς βρεθήκαμε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την απόδοσή τους, αλλά και για τη συγκινητική προσπάθεια που έκαναν. Θέλω να πω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του. Δικαιώθηκαν οι

Να καταψηφίσουν τα μέτρα καλεί τους βουλευτές ο Χ. Καστανίδης...


Να καταψηφίσουν τα μέτρα καλεί τους βουλευτές της πλειοψηφίας ο πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, τονίζοντας με δήλωσή του πως «το πραγματικό δίλημμα δεν είναι μέτρα ή χάος, αλλά μέτρα ή σωτηρία» της χώρας.

Όπως μάλιστα επισημαίνει «η...
καταψήφιση των μέτρων δεν οδηγεί στη δραχμή» αλλά «θα διευκολύνει τις δημιουργικές

Επανέρχονται οι μετεγγραφές για φοιτητές που είναι αδέρφια

Νομοσχέδιο που θα επαναφέρει τις μετεγγραφές φοιτητών που τα αδέρφια τους σπουδάζουν ταυτόχρονα σε άλλες πόλεις με οικονομικά κριτήρια καθώς και την πτυχιακή εξεταστική,  θα κατατεθεί έως το τέλος της εβδομάδας στη Bουλή, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος.
Ειδικότερα ο υπουργός Παιδείας μιλώντας χθες Δευτέρα ,στη Βουλή ,είπε τα εξής:

Έκτακτη εισφορά στα φωτοβολταϊκά


Έκτακτη εισφορά στα φωτοβολταϊκά (πλην των μικρών εγκαταστάσεων στις στέγες), κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών των μηχανικών για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων, απελευθέρωση της δραστηριότητας μεταφοράς καυσίμων και μέτρα για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, προβλέπει για τον τομέα της ενέργειας, το νομοσχέδιο για το μεσοπρόθεσμο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Η ακτινογραφία του πλούτου.Πόσοι είναι οι πλούσιοι του πλανήτη, πού κατοικούν και πόσο μεταβλήθηκε η περιουσία τους εν μέσω κρίσης;


Του Λεωνιδα Στεργιου 
απο Kathimerini.gr

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; Δισεκατομμυριούχος; Μάλλον όλοι. Το θέμα είναι ότι περιουσίες εκατομμυρίων φτιάχνονται πολύ δύσκολα και απαιτούνται πολλά χρόνια προσπαθειών και ενασχόλησης με επενδύσεις και επιχειρήσεις.

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη


Εξαρθρώθηκε σπείρα στη Θεσσαλονίκη που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια και έκλεβε τα αυτοκίνητα των θυμάτων τους.
Ανάμεσα στα δώδεκα μέλη της σπείρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, είναι δέκα Αλβανοί και ένας Κινέζος.

Απελευθερώνονται 18 επαγγέλματα


Απελευθερώνονται 18 επαγγέλματα
Πλήθος υπηρεσιών και επαγγελμάτων «απελευθερώνει» το νομοσχέδιο «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Κανονικά θα καταβάλλουν οι τράπεζες τις οφειλές τους στο Δημόσιο


Την καταβολή των 555,6 εκατ. ευρώ που οφείλουν οι τράπεζες στο Δημόσιο από τους τόκους των προνομιούχων μετοχών που εξέδωσαν τα πιστωτικά ιδρύματα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ρευστότητάς τους, το 2008, προβλέπει το νομοσχέδιο «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας «περιστολής της φοροδιαφυγής» «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ


«Όργια» φοροδιαφυγής αποκαλύπτουν οι έρευνες των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ! 

Έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους, στο πλαίσιο της προσπάθειας  «περιστολής της φοροδιαφυγής», ανεπάγγελτος φέρεται να έκρυψε έσοδα 5,5 εκατ. ευρώ, δημόσιος υπάλληλος είχε αδικαιολόγητες καταθέσεις 2,6 εκατ. ευρώ, ενώ 19 επιχειρήσεις καταχώρησαν εικονικά τιμολόγια 21,6 εκατ. ευρώ…

Το ΚΚΕ συνεχίζει τη συλλογή υπογραφών κατά των μνημονίων


Η διαδικτυακή συλλογή υπογραφών για την υποστήριξη της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων, συνεχίζεται και σε σχετικό δελτίο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος αναφέρεται ότι «η υποστήριξη της πρότασης νόμου πρέπει να συνοδευτεί τώρα και με την απαίτηση να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, πράγμα που δεν έγινε στην Επιτροπή της Βουλής όπου συζητήθηκε».

Περικοπές σε νέους βουλευτές και δημάρχους


Τέλος στη βουλευτική σύνταξη και χορηγία για όσους εκλέγονται για πρώτη φορά βουλευτές βάζει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ το μέτρο επεκτείνεται και τα αξιώματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, παύουν, από 1-1-2013, να ισχύουν οι διατάξεις περί διαδοχικής ασφάλισης για όσα πρόσωπα κατέχουν βουλευτική ιδιότητα όπως και για τα αιρετά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις μειώσεις στους ένστολους


Τα μισθολόγια των ένστολων και οι μειώσεις πουθα προκύψουν σε αυτά, αποτέλεσαν αντικείμενο επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Όπως υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι μειώσεις στο μισθολόγιο των ενστόλων και στις συντάξεις των αποστράτων είναι τραγικές καθώς «απαγορεύουν ακόμα και την επιβίωση τους».

ΔΗΜΑΡ: Πέρασε από την Κ.Ε. η πρόταση Κουβέλη H «γραμμή» ΔΗΜΑΡ για τις κρίσιμες ψηφοφορίες.


Όπως αναμενόταν, πέρασε από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η πρόταση Κουβέλη που ζήτησε από τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν «Παρών» στα μέτρα και «ναι» στον προϋπολογισμό.

O Έλληνας πίσω από τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Ευρώπη


Μόλις είκοσι χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Βιέννης ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνια του, ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης ιδέα για δημιουργία του οποίου είναι ελληνική...

Ο Πίτερ Λάσκαρης, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας οίκων ανοχής στην Αυστρία βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη της ιδέας του Fun House, την οποία θα υλοποιήσει σε συνεργασία με το άλλο μεγάλο όνομα των βιεννέζικων “κόκκινων φαναριών”, Βέρνερ Σμουκ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985


Η γενιά του Μπιτ στη σκηνή του Κ44

H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.