Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Κυβερνητικό «δωράκι» σε ιδιωτικό όμιλο


Αντί να χρηματοδοτήσει και να εξοπλίσει τα δημόσια εργαστήρια, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνει εντολή σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας να υπογράψουν συμβάσεις με γνωστό διαγνωστικό οργανισμό, επιστημονικός υπεύθυνος του οποίου φέρεται ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Υπερωρίες: Χωρίς πλαφόν έως 31 Δεκεμβρίου - Πώς αμείβονται, τι ισχύει για κάθε επιχείρηση


Ευκολότερες και πιο ευέλικτες γίνονται οι υπερωρίες μέχρι το τέλος του έτους. Πώς αμείβονται και τι ισχύει για κάθε επιχείρηση .Έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 παρατείνεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων να απασχολούν υπερωριακά

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΕΝΦΙΑ - Εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης των φόρων


Έως και 24 δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν φέτος εκατομμύρια φορολογούμενοι τις οφειλές που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση σπεύδει να παραδώσει πελατεία «με το αζημίωτο» σε ιδιωτικούς διαγνωστικούς ομίλους


 «Την ώρα που η κυβέρνηση άφησε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) χωρίς επαρκή αντιδραστήρια για τα τεστ, με αποτέλεσμα τη διακοπή των μοριακών ελέγχων για τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, σπεύδει να παραδώσει

Νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος -Αναπληρωτές ο Στέργιος Καλπάκης, η Τάνια Καραγιάννη και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης


Την θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος θα διατηρήσει παράλληλα την θέση του επικεφαλής στην δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» στο δήμο της Αθήνας.

Έφη Αχτσόγλου : «Η ύφεση καλπάζει, η κυβέρνηση πριμοδοτεί τις απολύσεις»


«Τη στιγμή που η ύφεση καταγράφει ιστορικό αρνητικό ρεκόρ στο 15,2% το δεύτερο τρίμηνο και η ανεργία αυξάνεται διαρκώς, η κυβέρνηση πριμοδοτεί τις απολύσεις», δηλώνει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρεμιέρα ΠΑΟΚ και Άρη στο πρωτάθλημα


Την ΑΕΛ θα υποδεχθεί στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει επίσης εντός έδρας τη Λαμία.