Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κωνσταντινόπουλος:"ΣΥΡΙΖΑ κ ψεκασμένοι αποθεωνούν το στρατηγό άνεμο"

Επίθεση στους βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και τον κ.Πολύδωρα εξαπέλυσε, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον φόρο ακινήτων, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ. Με σκωπτικό σχόλιο στο twitter  έγραψε ο κ.Κωνσταντινόπουλος: "ΣΥΡΙΖΑ κ ψεκασμένοι αποθεωνούν

Τι πληρώνετε για να γλιτώσετε τον πλειστηριασμό

Αν πληρώσεις μπορείς να το σώσεις. Στη λογική αυτή κινούνται οι ρυθμίσεις για την προστασία από τους πλειστηριασμούς, αφού καλούνται να πληρώσουν το 10% όταν έχουν εισόδημα ως 15.000 ευρώ το χρόνο και το 20% για τις υπόλοιπες 20.000 ως το όριο των 35.000 που απογορεύονται οι πλειστηριασμοί. Από εκεί και πάνω οι δανειολήπτες δεν προστατεύονται.

Στελεχη του ΠΑΣΟΚ ενόψει της αυριανής ΚΠΕ έστειλαν επιστολή στον Β. Βενιζέλο

Επιστολή στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο έστειλαν στελεχη του κόμματος ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της ΚΠΕ με αίτημα προς την ηγεσία να συζητηθεί στη κομματική συνεδριαση το περιεχόμενο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση του κ. Α. Σαμαρα. Την υπογράφουν 7 στελεχη του κόμματος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπαρξει και νέα παρέμβαση αυριο απο αλλα στελεχη. Διαβάστε το κειμενο της παρέμβασης των στελεχών εδω:

Του πήραν το κεφάλι...

Καταψήφισε ο Πολύδωρας το σχέδιο νόμου για τον Φόρο Ακινήτων και τέθηκε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά -  Είχε προαναγγείλει από την Παρασκευή ότι θα ψηφίσει «όχι» με την φράση: «Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό;»

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ραχήλ Μακρή

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, η βουλευτής Ραχήλ Μακρή ανακοίνωση την ανεξαρτητοποίησή της και αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πέρασε ο νόμος για τα ακίνητα...

Με 152 ψήφους, αλλά και μία απώλεια για την κυβερνητική πλευρά, εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων μετά από ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά.

Απολύθηκε τελικά η καθηγήτρια που έπιασε το γιο Σαμαρά να αντιγράφει!...

Απολύθηκε τελικά η Ευφροσύνη Μπουλούτα, η εκπαιδευτικός του Κολεγίου Αθηνών που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά και ανιψιό του Προέδρου του σχολείου να αντιγράφει. Όπως καταγγέλλει η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας), το ΚΥΣΔΕ (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) αποφάσισε "με παράνομη σύνθεση" να
απολύσει την εκπαιδευτικό με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ

Φυλακίστηκε πρώην διευθυντής Δημοτικής Επιχείρησης Γρεβενών για εικονικά τιμολόγια 2.5 εκ. ευρώ

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του σε ανακριτή, πρώην διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Γρεβενών, ο οποίος φέρεται ως βασικός πρωταγωνιστής σε σκάνδαλο με έκδοση εικονικών τιμολογίων, το ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. 

Τέστ για τη κυβερνητική συνοχή η ψηφοφορία στη βουλή

Στο… απόλυτο κρας τεστ αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για τον νέο φόρο ακινήτων με αρκετούς βουλευτές της συγκυβέρνησης να δηλώνουν ρητά την αντίθεσή τους και το Μέγαρο Μαξίμου να διαμηνύει ότι όσοι δεν στηρίξουν θα διαγραφούν. Επιπλέον άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για εκείνους που δεν θα «πειθαρχήσουν», ενώ νέα θύελλα ξέσπασε από τις διατάξεις για την Εφορία για τις οποίες

Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών στον 15χρονο από την Μεσορόπη Καβάλας που κάηκε για να σώσει τα αδέλφια του

H Ακαδημία Αθηνών, στην ετήσια πανηγυρική συνεδρία της που πραγματοποιήθηκε στη λαμπρή αίθουσα τελετών του μεγάρου Χάνσεν, απένειμε χθες το βράδυ τα βραβεία και τους επαίνους του Ιδρύματος για το 2013.Μεταξύ των βραβείων που ξεχώρισαν ήταν εκείνο που απονεμήθηκε στον 15χρονο Τηλέμαχο Τσιμιρίκα, ο οποίος κάηκε στην προσπάθειά του να διασώσει από πυρκαγιά τα δύο μικρότερα αδέλφια του, πέρσι τον Δεκέμβριο, στο σπίτι των παππούδων τους, στη Μεσορόπη Καβάλας.

Βενιζέλος: Η Ευρώπη χρειάζεται μία νέα αφήγηση

Την εκτίμηση ότι «η Ευρώπη χρειάζεται μία νέα αφήγηση που να την ξαναφέρνει κοντά στις μεγάλες αξίες του ευρωπαϊκού νομικού και πολιτικού πολιτισμού», εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «μία νέα αφήγηση για την Ευρώπη της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των δικαιωμάτων, της πολυφωνίας του πολιτισμού, της κοινωνικής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Συνεδριάζουν το Σαββατοκύριακο το Πολιτικό Συμβούλιο και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου
Tο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος θα συνεδριάσει στις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου.
Την Κυριακή στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τρίτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος με

Στουρνάρας: Στα 10.000 ευρώ το πλαφόν για τους αγρότες

Να μείνουν προσηλωμένοι στο μεγαλύτερο εθνικό στόχο από την εποχή της μεταπολίτευσης κάλεσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης ο Γ. Στουρνάρας, αναγνωρίζοντας το βάρος των δύσκολων αποφάσεων που καλούνται να στηρίξουν.Ο υπουργός Οικονομικών άφησε αιχμές κατά των ευρωπαίων εταίρων μας, λέγοντας ότι αυτή η προσπάθεια θα επιταχυνθεί, όταν και η Ευρώπη αναλάβει και τις ιστορικές της ευθύνες για τις οποίες έχει δεσμευθεί. Από το βήμα της Βουλής, γνωστοποίησε πως το

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Σήμερα Παρασκευή 20/12/2013, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με βάση τις εκλογές που διενεργήθηκαν το Σάββατο 14/12/2013. Η Νομαρχιακή Επιτροπή αποτελείται από τους: Αγαθόπουλο Δημήτρη, Βιδιαδάκη Μιχάλη, Κεσίδη Αναστάσιο, Λαζαρίδη Λάζαρο, Λιαρετίδη Γιάννη, Μπίμπαση Χρήστο, Πάγκου Αναστασία, Παραδέλη Παναγιώτη, Τσομπανίδη Παναγιώτη, Χρονόπουλο Παναγιώτη, Ψαρρά Σοφία. 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα την τριμελή συντονιστική γραμματεία, που αποτελείται από τους :