Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο Βενιζέλος έξαλλος με τον Καμμένο για τους υπαινιγμούς με τα εξοπλιστικά: «Τέρμα οι πλάκες και η λάσπη»

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.
Μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για θέματα διαφθορά στα εξοπλιστικά

ΠΑΣΟΚ: Ας σταματήσουν οι ψευτομαγκιές του τύπου «στέλνω φακέλους στον εισαγγελέα»

«Ας σταματήσουν οι δημαγωγικές ψευτομαγκιές του τύπου «στέλνω φακέλους στον εισαγγελέα», όταν είναι γνωστό ότι ο εισαγγελέας δεν έχει καμία αρμοδιότητα καθώς για τους υπουργούς αρμόδια είναι μόνον η Βουλή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχόλιο του με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου για την διερεύνηση της «υπόθεσης των υποβρυχίων η οποία ξεκινά το 1998».

Βολές Βαρουφάκη σε Λαπαβίτσα: «Έχτισε ολόκληρη καριέρα πάνω στην επιστροφή στη δραχμή»

Αιχμές κατά του συναδέλφου του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα, εξαπέλυσε ευθέως ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Κληθείς να σχολιάσει το νέο άρθρο που έγραψε στην βρετανική Guardian, o κ.Λαπαβίτσας στο οποίο αναφέρει πως «το τέλος της λιτότητας δεν μπορεί να υπάρξει

ΠΑΣΟΚ: Έχουν περάσει 40 μέρες και τρεις υπουργοί δεν έχουν ορκιστεί ακόμη

Σαράντα μέρες μετά την ανακοίνωσή της νέας κυβέρνησης και τρεις υπουργοί δεν έχουν ορκιστεί, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
«Με ποιο Προεδρικό Διάταγμα και πότε διορίστηκαν αναπληρωτές υπουργοί η κα Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Σπίρτζης και ο κ. Φωτάκης που ο διορισμός τους ανακοινώθηκε στις 27 Ιανουαρίου και όλοι θεωρούν ότι ανέλαβαν και ασκούν καθήκοντα στους

«Αυγή» προς Βαρουφάκη: Γιάνη μας το μαντίλι σου

«Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μην βρεις μπορτά σου το πρόσωπο του» τονίζει για τον υπουργό των Οικονομικών ο αρθρογράφος της Αυγής «να μην σκοντάψεις σε μια συνέντευξή του. Να μην σκαλώσεις σε έναν τίτλο που αναφέρεται σ” αυτόν». Προφανώς η επιλογή των λέξεων από τον Θανάση Καρτερό δεν είναι τυχαία (σ.σ. σκοντάψεις, σκαλώσεις) καθώς στην

Μιχάλης Καρχιμάκης: Όλα στο φως

«Όλα στο φως» ζητεί να βγουν ο Μιχάλης Καρχιμάκης με αφορμή όπως αναφέρει, το κάλεσμα πολιτικού στέλεχους προς την Πρόεδρο της Βουλής να ζητήσει να φέρουν πίσω στην Ελλάδα όσοι απο τους βουλευτές εχουν μεταφέρει τα χρήματα τους στο εξωτερικό.

Μπουτάρης: "Παγωμένο" το θέμα του ΟΛΘ

"Παγωμένο", χαρακτήρισε το θέμα του λιμανιού ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης Μπουτάρης, ενώ έκανε λόγο για ελλιπείς εγκαταστάσεις του αεροδρομίου "Μακεδονία", στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού Δήμου.