Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Σέρρες: Σε ξενοδοχεία οι νέοι πρόσφυγες

Αποτέλεσμα εικόνας για Σέρρες: Σε ξενοδοχεία οι νέοι πρόσφυγες
Σε ξενοδοχεία των Σερρών θα μεταφερθούν οι νέοι πρόσφυγες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωησιάδης.

Συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας: Για τρίτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Αποτέλεσμα εικόνας για Πηγή: Συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας: Για τρίτη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής [βίντεο] | iefimerida.grΓια τρίτη σερί διοργάνωση ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Ντόχα!Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε τραυματίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης Γυμναστικής και κατέκτησε ξανά το χρυσό

Έρχονται διασταυρώσεις για τα εισοδήματα από Airbnb που δεν δηλώνονται - Τι θα γίνει με όσους δεν συμμορφώνονται

Έρχονται διασταυρώσεις για τα εισοδήματα από Airbnb που δεν δηλώνονται - Τι θα γίνει με όσους δεν συμμορφώνονταιΔιασταυρώσεις σχεδιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για να εντοπίσει όσους αποκτούν εισοδήματα από μισθώσεις ακινήτων τύπου Airbnb αλλά εξακολουθούν να μην τα δηλώνουν στο ηλεκτρονικό μητρώο βραχυχρόνιας μίσθωσης. 

To μεγάλο comeback του Κώστα Aσκούνη -Υποψήφιος ξανά στο Δήμο Καλλιθέας

Τέλος στην επιχείρηση παραφιλολογίας που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό από γνωστούς κύκλους, δίνει με ένα σεμνό μήνυμα προς τους Καλλιθεάτες, ο επι χρόνια επιτυχημένος δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης.

Δασικοί χάρτες: Πώς θα σώσετε χωράφια και επιδοτήσεις - Οδηγός του ΟΠΕΚΕΠΕ για τους αγρότες

Δασικοί χάρτες: Πώς θα σώσετε χωράφια και επιδοτήσεις - Οδηγός του ΟΠΕΚΕΠΕ για τους αγρότες Οδηγό με διευκρινίσεις για τους παραγωγούς που τα αγροτεμάχιά τους βρίσκονται εντός των δασικών χαρτών και δεν πληρώθηκαν την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Πανικός στις Σέρρες: Ανήλικος έβγαλε μαχαίρι στους συμμαθητές του γιατί τον παρενόχλησαν

Αναστάτωση επικράτησε την Παρασκευή το πρωί στις Σέρρες όταν σε σχολική εκδρομή στην περιοχή της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων μαθητής που θύμωσε γιατί τον παρενόχλησαν, έβγαλε μαχαίρι.

''Πάρτι'' πελατειακού κράτους στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Παιδείας

"«Πάρτι» πελατειακού κράτους και ανορθολογικές αποσπάσεις στο Υπουργείο Παιδείας", κατήγγειλε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας, Σάββας Φωτιάδης.

Δεληζήσης: Αναγκαία η νίκη με Ολυμπιακό- Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε την κατάσταση

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στάθηκε στην προσωπικότητα των παικτών που πρέπει να βγουν μπροστά, για να ανατρέψουν την άσχημη κατάσταση παίρνοντας τη νίκη.

"Τέλος" από την Εθνική Τράπεζα η γενική διευθύντρια

Τη λύση της συνεργασίας με τη γενική διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση παραβίασης των κινεζικών capital controls με συναλλαγές μέσω POS, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Διπλασιασμό των πλειστηριασμών το 2019 προβλέπουν οι τράπεζες - Πώς θα μειώσουν τα"κόκκινα" δάνεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Διπλασιασμό των πλειστηριασμών το 2019 προβλέπουν οι τράπεζες - Πώς θα μειώσουν τα"κόκκινα" δάνειαΤο μήνυμα ότι οι τράπεζες είναι αποφασισμένες να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθεια της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά, έδωσαν επιτελικά στελέχη

Προβληματισμός των παραγωγών "πράσινης" ενέργειας για τις καθυστερήσεις πληρωμών

Προβληματισμός των παραγωγών &quot?πράσινης&quot? ενέργειας για τις καθυστερήσεις πληρωμώνΤον προβληματισμό τους για τον περιορισμό των πόρων του Ειδικού Λογαριασμού μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εκφράζουν με κοινή επιστολή τους προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η Ελληνική