Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Επιδότηση δανείων έως 210 ευρώ τον μήνα με «φόντο» τους... πλειστηριασμούς

Με φόντο τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που έχουν «αγριέψει», το υπουργείο Οικονομικών άναψε «πράσινο φως» σε νέο πρόγραμμα επιδότησης δανείων (στεγαστικών) με ποσά από 70 έως και 210 ευρώ τον μήνα για τους ευάλωτους.

Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Νίκησε την Τουρκία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Η Ελλάδα πέτυχε μια σημαντική νίκη στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, καθώς επικράτησε 72-71 έναντι της Τουρκίας, ενώ καθοριστικές ήταν οι βολές του Παπανικολάου στο φινάλε.

Ανατροπή στη Super League: Ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον ΠΑΣ Γιάννινα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, που τιμώρησε τους Ηπειρώτες με αφαίρεση πέντε βαθμών από

Δημήτρης Σακελλάρης : Η Ευρώπη σε ρόλο κομπάρσου

«Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει άμεσα αυτή την μη ανεκτή συμπεριφορά, για την οποία η ρωσική ηγεσία θα αντιμετωπίσει μια δίχως προηγούμενο απομόνωση.

Ρωσικές απειλές σε Φινλανδία και Σουηδία αν ενταχθούν στο ΝΑΤΟ

Την ίδια στιγμή που αιματοκυλά την Ουκρανία, η Ρωσία στρέφει τα βέλη της και σε άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου, απειλώντας τες επίσης με εισβολή!

Αλέξης Τσίπρα : Αυστηρό μήνυμα εν όψει συνεδρίου - Θα διαγράφονται όσοι επιδίδονται σε ύβρεις και αήθεις αντιδικίες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε οι εκλογές για την νέα Κεντρική Επιτροπή να γίνει στις 13 περιφέρειες ώστε να ενισχυθεί η εκπροσώπηση των μεσαίων στελεχών και των περιφερειακών οργανώσεων.

Κορονοϊός: 15.909 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα - 63 νεκροί και 433 διασωληνωμένοι

15.909 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 433 διασωληνώσεις, 63 θάνατοι συμπολιτών μας από κορονοϊό. Ποια είναι η κατάσταση σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ο πρώην υπουργός και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσοβόλας. Η πλούσια πολιτική του διαδρομή.