Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ψήφο με ψήφο η μάχη στις γερμανικές εκλογές -Ολα τα σενάρια για τον νικητή και την επόμενη ημέρα

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές στη Γερμανία, είναι αδύνατο να διαπιστωθεί με βεβαιότητα ποιος πολιτικός σχηματισμός θα προηγείται όταν κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή -οι Σοσιαλδημοκράτες ή τα δύο Xριστιανικά Kόμματα CDU και CSU.

Φεστιβάλ ΚΝΕ: Η αναφορά Κουτσούμπα στη Τζούλια Νόβα - "Τόσο τους πονάει η κόκκινη σημαία"

Τι ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας στην ομιλία του στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή για τη Τζούλια Νόβα και την μπλούζα με το σφυροδρέπανο που είχε φορέσει.

Γαλλικές φρεγάτες και F-35, όλο το παρασκήνιο

Τα «απόνερα» της συμφωνία AUKUS έφεραν και πάλι τις φρεγάτες Belharra στο προσκήνιο. Μετά τα Rafale σειρά παίρνουν τα F-35.

ΣΥΡΙΖΑ: Η επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να ελέγξει ποιοι και πώς είχαν εσωτερική ενημέρωση για τη μετοχή της ΔΕΗ

«Την ώρα, δηλαδή, που μικροεπενδυτές αγόραζαν μετοχές της ΔΕΗ, κάποιοι για ανεξήγητο λόγο ξεφορτώνονταν πακέτα μετοχών μέχρι να ανακοινωθεί η ΑΜΚ της Επιχείρησης», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά εξηγήσεις.

Γιώργος Λακόπουλος: O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα νικήσει τον Μητσοτάκη, όταν νικήσει τον εαυτό το

Αν ο Τσίπρας βγάλει το σπαθί και πολλοί στο κόμμα του καταλάβουν ότι κρέμεται πάνω από τα κεφαλιά τους θα ανακτήσει το ηγετικό προνόμιό του .

Τι συμβαίνει με τη ΔΕΗ και την ανεξήγητη πορεία της μετοχής

Η υπόθεση της ΔΕΗ είναι σε πλήρη εξέλιξη και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αιφνιδιασμό στους περισσότερους, καθώς ήρθε σε μια στιγμή όπου αφενός η αγορά ενέργειας και οι καταναλωτές πλήττονται διεθνώς από μεγάλες αυξήσεις στις τιμές πρώτων υλών.

Αντώνης Σαμαράς : Με το Ποτάμι δεν παίρνεις το κέντρο, μην ξεχνάμε τη δεξιά

Επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού με βόμβες όχι μόνο για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και για τον ανασχηματισμό και τη διεύρυνση της ΝΔ. Εσωκομματικά μηνύματα για τη δεξιά και καρφιά για Μητσοτάκη.