Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Κρυφές συναντήσεις με υπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας – Ποιοι ήταν οι Έλληνες υπουργοί

«Φωτιά» στη σφοδρή πολιτική σύγκρουση με αφορμή την αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών πυροδοτούν οι

Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – Τα εννιά σημεία για κορονοϊό, ελληνοτουρκικά, οικονομία και εργαιακά


Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, από τους χειρισμούς της για την πανδημία και την οικονομία μέχρι και την εξωτερική πολιτική, περιλαμβάνει η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίασή του.

Κορωνοϊός-Εκρηξη κρουσμάτων: 416 το τελευταίο 24ωρο -79 διασωληνωμένοι, 5 νεκροί

 

416 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, 5 είναι οι νεκροί από τον κορωνοϊό σήμερα, ενώ 79 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την αντιμετώπιση των συνεπειών του «Ιανού» και της πανδυημίας



Παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στη συζήτηση και ψήφιση του Σχεδίου Νόμου «επείγουσες ρυθμίσεις για την

Εξοικονομώ - Αυτονομώ: Ποιες εργασίες θα επιδοτούνται - Τα επιπλέον μπόνους

Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για επιλέξιμες δαπάνες που θα χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του προγράμματος “Eξοικονομώ -Αυτονομώ”.

Μάικ Πομπέο: Τα μηνύματα του ταξιδιού του στην Ελλάδα - Στη Σούδα σήμερα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Πολλαπλά μηνύματα στέλνει η διήμερη επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα, Τρίτη.

Εμβόλιο γρίπης: Ποιοι πρέπει να το κάνουν και πότε - Ολόκληρη η εγκύκλιος

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας η εγκύκλιος που αφορά στο εμβόλιο της γρίπης. Μεταξύ άλλων αναφέρει τις κατηγορίες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα, αλλά και τις οδηγίες χορήγησης του αντιγριπικού εμβολίου.

Τζόκερ: Στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης το τυχερό δελτίο των 4,6 εκατ. ευρώ!

Σε πρακτορείο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο Τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 4,6 εκατ. ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής.

Συμφωνία των Πρεσπών: Έσβησαν τον χαρακτηρισμό "ιστορική" από την ανακοίνωση στο site του ΥΠΕΞ

Σε μία κίνηση που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις προχώρησε το ελληνικό ΥΠΕΞ, καθώς παρέλειψε το χαρακτηρισμό "historic" για τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινό ανακοινωθέν με τις ΗΠΑ.