Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δεν παραιτούμαι - Νέα κυβέρνηση και ψήφος εμπιστοσύνης από τη Βουλή



Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά (Δ)  (φωτογραφία αρχείου)
Την πρόθεσή του να σχηματίσει νέα κυβέρνηση αύριο και εν συνεχεία να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή την προσεχή Κυριακή ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Απλά Έλενα Παπαβασιλείου!!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και οι καθημερινές εκπομπές φτάνουν στο τέλος τους.. Η εκπομπή όμως που θα μας λείψει περισσότερο είναι αυτή με την Έλενα Παπαβασιλείου.. Αν και πρωινή, άνετα θα μπορούσε να μπει στην βραδινή ζώνη.. Ο λόγος;; Απλά δείτε το βίντεο!!

Καραμίχος- Κορινθίου-Μπουλέ: Η γυμνή τους φωτογράφιση

Οι επώνυμοι τα βγάζουν όλα και μιλούν για την πόλη τους! Η Αθήνα που τους γοητεύει, που τους συναρπάζει και που ενίοτε τους πληγώνει. Μια πρωτοβουλία του free press Lifο η οποία έχει γίνει πλέον trend και αν μη τι άλλο μας δίνει όμορφα...

Τα βρήκαν Nokia και Apple

Η Nokia και η Apple φαίνεται πως τα βρήκαν με συμφωνητικό, το οποίο θα τελειώσει τη μακρόβια διαμάχη τους σε ό,τι αφορά τις πατέντες.Οι δύο γίγαντες, λοιπόν, συμφώνησαν πως η Apple θα πληρώσει τη Nokia με μία μεγάλη δόση συν τα κέρδη επί των δικαιωμάτων για απροσδιόριστο μέχρι τώρα χρονικό διάγραμμα. Η φινλανδική εταιρεία δεν έδωσε τα...


οικονομικά στοιχεία αυτής της συμφωνίας στη δημοσιότητα, παρ’ όλα αυτά όλοι καταλαβαίνουμε πως
προφανώς πρόκειται για ένα πανάκριβο deal, το οποίο υπολογίζεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

«Γεια σας, για να δείτε και τις ειδήσεις απόψε»


«Γεια σας, για να δείτε και τις ειδήσεις απόψε»
Με αυτά τα λόγια της Βάσως Παπανδρέου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με αντικείμενο το επίμαχο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που οδηγεί οσονούπω σε…. οικουμενικές πολιτικές διαδικασίες.
Η αναφορά αυτή της προέδρου της επιτροπής, που κατά καιρούς τα έχει πει τσεκουράτα σε όλο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, φανερώνει και το ρευστό πολιτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, εν αναμονή του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.

Τρέμει η Καρμπονέρο

Η Κριστίνα Πάνα έχει κάνει το ξεπέταγμα στην τηλεόραση της Ρουμανίας και δηλώνει θαυμάστρια του Ίκερ Κασίγιας. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, όπου η Ισπανία πρωταγωνίστησε οι περισσότεροι γνώρισαν και την Σάρα Καρμπονέρο. Το φιλί του Κασίγιας στην αγαπημένη του, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ έκανε τον...
γύρο του κόσμου.

ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!


Άγριο επεισόδιο έγινε πριν από λίγο μεταξύ του Γ. Παπανδρέου και του αδερφού του Νίκου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε τα ρέστα από τον πρωθυπουργό, ζητώντας του να μην παραιτηθεί γιατί θα ξεφτιλιστεί ο ίδιος, το κόμμα και η κυβέρνησή του. Κατά...
τις ίδιες πληροφορίες, στον καυγά μπήκε και άλλο συγγενικό πρόσωπο που κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον Νίκο Παπανδρέου. Χαμός και στην οικογένεια... 

http://fimotro.blogspot.com 

Τι συζήτησαν για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης Παπανδρέου και Σαμαράς...

Πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής πρότεινε στον κ. Γ. Παπανδρέου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαράς.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα ο κ. Γ. Παπανδρέου με τον κ. Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός του πρότεινε να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αντιπρότεινε ότι δεν μπορεί να...
 υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου και πρέπει να εξευρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Στα 12.000 ευρώ παραμένει το αφορολόγητο



Βλέποντας το κύμα της οργής να "φουσκώνει" επικίνδυνα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε βήματα προς τα πίσω στην ενημέρωση της ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ανακοίνωσε ότι το αφορολόγητο θα παραμείνει στα 12.000 ευρώ ενώ δεν προχωρά και η εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης. Όσον αφορά στον  «κεφαλικό φόρο»...

Δεν έχει καταλάβει τίποτα


Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ένας από τους όρους που έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς είναι η κατάργηση του νόμου για το μεταναστευτικό που ψήφισε την περασμένη χρονιά η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Είναι κατάντια για τη χώρα να κρεμόμαστε από τα χείλη ενός άθλιου τυχοδιώκτη "διαπραγματευτή". Πώς θα μας σώσει μια οικουμενική κυβέρνηση όταν πριν καν ξεκινήσει η θητεία της καταγράφονται τόσο ανεύθυνες και φθηνές προθέσεις;

Θέτει ξεδιάντροπα το ατομικό/μικρομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό. Γιατί ρε Γιώργο κατάντησες να τους έχεις ανάγκη

http://www.parapolitiki.com

Μέρκελ: Η Γερμανία πρέπει να βοηθήσει, για το δικό της καλό...


Από το badmoney.gr

Η Γερμανία δεν έχει άλλη επιλογήαπό το να βοηθήσει τις χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν κρίση στα δημοσιονομικά τους, γιατί διαφορετικά θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο η γερμανική οικονομική ανάκαμψη, προειδοποιεί  η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της.
Στο ερώτημα "η κρίση χρέους στην ευρωζώνη μπορεί να απειλήσει τη γερμανική οικονομική ανάκαμψη;", απαντάει:...

Κατώτερος των περιστάσεων...



Του Αντώνη-Mάριου Παπαγιώτη
Αφού επέβαλε ανθρώπους αμφιβόλου πολιτικής και επαγγελματικής προελεύσεως στο κόμμα του, επειδή του έκαναν παρέα κατά τη διαμονή του στην έπαυλή του εν Κηφισία την περίοδο που ζούσε σε πολιτική έρημο, τώρα διαπραγματεύεται και τη διαφύλαξη του προσωπικού του πολιτικού μέλλοντος.

Προταση στο γιωργο Φλωριδη για [ΤΣΑΡΟ]


  
Στον Γιώργο Φλωρίδη θα προτείνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τη θέση είτε του υπουργού Οικονομικών είτε του υπουργού Οικονομίας καθώς είναι ειλημμένη απόφαση να υπάρξει αντικατάσταση του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr ο πρώην διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος προορίζεται για αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα αναλάβει και οικονομικό πόστο.

Η ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ!




Φαίνεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. Στην χθεσινή σύσκεψη στο Καστρί στην οποία όπως αποκαλύψαμε μετείχε ο Νίκος Αθανασάκης, συμμετείχε και η γνωστή δημοσιογράφος  Κάτια Μακρή! Προφανώς ο Γ. Παπανδρέου χρειάστηκε και μια άλλη άποψη από..

Επιτέθηκαν σε Τέλογλου, Κούλογλου - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου από επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

Ο κ. Τέλογλου δέχτηκε επίθεση από μερίδα διαδηλωτών όταν καθόταν σε καφετέρια.

Επίθεση δέχτηκε και ο Στέλιος Κούλογλου. Ο πρώτος έχασε τις αισθήσεις του και ο δεύτερος φέρει εκδορές στο πρόσωπό του ενώ έχει υποστεί και μετατραυματική αμνησία.

Οι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.

10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες


10 επαγγέλματα που τραβούν τις γυναίκες

Από πιλότος μέχρι γιατρός, δείτε τα 10 επαγγέλματα που περιτριγυρίζονται από γυναίκες. Μήπως ν’ αλλάξετε καριέρα;
Ο Νο1 παράγοντας για να γίνεις ακαταμάχητος, είναι να βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Που θα πάει, κάποια θα σου κάτσει. Κι όταν αυτό είναι μέρος της δουλειάς σου, ακόμα καλύτερα. Να λοιπόν η ιδανική καριέρα και για σένα. Να σημειώσω ότι οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια, όπως και οι σύμβουλοι γάμου έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μου για ευνόητους λόγους.

Ο Παπανδρέου είναι εξοργισµένος µε στενούς συνεργάτες του

Ο Πρωθυπουργός είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι «παρά τις γκρίνιες, κανείς δεν επρόκειτο να καταψηφίσει...
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που παρακολούθησε τις εξελίξειςαπό το σπίτι του στο Καστρί και οι πληροφορίες τον έφεραν να έχει συνεχείς τηλεφωνικές επαφές µε ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης λόγω της έκτακτης Συνόδου των υπουργών Οικονοµικών του Eurogroup, εµφανίζεται να µην αποδέχεται τις εισηγήσεις για προσφυγή στις κάλπες. Εγινε γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου συγκάλεσε σύσκεψη στο σπίτι του στο Καστρί µε τον πυρήνα των στενών συνεργατών του (Π. Γερουλάνος, Γ. Ραγκούσης, Δ. Δρούτσας, Ρ. Βάρτζελη, Ν. Αθανασάκης κ.ά.) προκειµένου να εξετάσει την κατάσταση που διαµορφώνεται και να ζητήσει τη γνώµη τους για τη συνέχεια. Κατά τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Παπανδρέου είχε καιπάλι τηλεφωνικές επικοινωνίες µε ξένους ηγέτες.

Γιατί όταν όλοι μας έχουν ξεγραμμένους...εμείς γράφουμε ιστορία!Αυτή είναι η Ελλάδα..

Αυτή είναι η Ελλάδα...

15 Ιουνίου

  • Γεγονoτα

1215: Η πρώτη εμβρυακή μορφή διακήρυξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Ιωάννης ο Ακτήμων υπογράφει τη Magna Carta.

1667: Ο γιατρός του Λουδοβίκου του 14ου, Ζαν Μπατίστ Ντενίς, πραγματοποιεί την πρώτη μετάγγιση αίματος προβάτου σ' ένα 15χρονο αγόρι. Το αγόρι θα πεθάνει και ο γιατρός θα κατηγορηθεί για φόνο. Θεωρείται, πάντως, η πρώτη καταγεγραμμένη μετάγγιση αίματος.

1878: Βρετανικά στρατεύματα αποβιβάζονται στην Κύπρο και καταλαμβάνουν το νησί.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν πήγε στη Λέσχη Bilderberg

Στις δύσκολες συνθήκες κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα, οι "θεωρίες συνωμοσίας" έχουν μεγάλη πέραση και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπάθησε να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να τροφοδοτήσει σενάρια σε βάρος της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, κατηγορώντας τον ευσχήμως ότι συμμετείχε σε συνεδρίαση της Λέσχης. Bilderberg. Η "κατηγορία" δεν διατυπώθηκε ευθέως, αλλά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας να πληροφορηθεί "ποιό ήταν το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού στη συνάντηση στο Bilderberg".

Έθαψαν κομπόστες σε αυτοσχέδια χωματερή!

Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2011 08:35 14-06-2011-1Σε μικρή απόσταση από την… ιδιωτική χωματερή, που είχε αποκαλυφθεί πριν από λίγες μέρες από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στο ίδιο ιδιωτικό χωράφι στο Μακροχώρι κοντά στην πρώην χωματερή (ΧΑΔΑ) Μακροχωρίου, κάποιοι άνοιξαν ένα λάκκο για να πετάξουν χαλασμένες κονσέρβες, με προφανή στόχο να τις θάψουν εκεί, αδιαφορώντας προκλητικά για τις συνέπειες στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Ταλαιπωρία 11χρονου ασθενή από τη Βέροια

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη, πριν από μια εβδομάδα περίπου, 11χρονος ασθενής, από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας, που πάσχει από χρόνιο νόσημα (ρευματοειδή αρθροπάθεια, κατά πληροφορίες) και η οικογένειά του. Καθώς το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον αρμόδιο ειδικό παιδίατρο του οποίου απευθύνθηκαν, δεν τους εξυπηρέτησε ώστε να του χορηγηθεί το ενέσιμο φάρμακο που είναι αναγκαίο για τη θεραπεία του σε μηνιαία βάση. Η αιτιολογία που προβλήθηκε για τη μη παραγγελία και χορήγηση του φαρμάκου ήταν ότι αυτό είναι πολύ ακριβό και το ασφαλιστικό ταμείο του ασθενούς καλύπτει μόνο τη μισή δαπάνη.