Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τηλεγράφημα συμπαράστασης του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Μάριο Μόντι


Τηλεγράφημα συμπαράστασης του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Μάριο Μόντι
Τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι, εκφράζοντας τα αισθήματα συμπάθειας και συμπαράστασης του ελληνικού λαού, για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε σήμερα τη βόρεια Ιταλία. 

Ρόδος: Στα επείγοντα για έναν δονητή… Δονήθηκε… η Ρόδος από το γαργαλιστικό περιστατικό που ακολουθεί!

Ρόδος: Στα επείγοντα για έναν δονητή…
Οι ερωτικοί πειραματισμοί δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για ένα ζευγάρι από το νησί των Ιπποτών. Η 35χρονη σύζυγος θέλοντας να αναθερμάνει τη σχέση της με τον σύντροφό της θέλησε να βάλει και … τρίτο «πρόσωπο» στο κρεβάτι τους.
Δεν υπολόγιζαν όμως πως τα παιχνίδια, κάθε τύπου, ενέχουν

Πέντε νεκροί από το φονικό σεισμό στην Ιταλία Η λίστα με τους νεκρούς μεγαλώνει.


Πέντε νεκροί από το φονικό σεισμό στην Ιταλία

Πέντε είναι οι νεκροί από τη σεισμική δόνηση που «χτύπησε» σήμερα τα ξημερώματα την περιοχή Εμίλια Ρομάνια στην Ιταλία. Τρία από τα θύματα ήταν εργάτες οι οποίοι καταπλακώθηκαν από μεταλλικά δοκάρια και από την κατάρρευση υπόστεγου σε εργοστάσιο.  
Στην ευρύτερη περιοχή της Φεράρα, μια γυναίκα 100 ετών υπέστη

Δεν αλλάζουν την Ελλάδα οι Ρώσοι!

Οι δύσκολοι οικονομικοί καιροί έχουν αλλάξει σημαντικά το ευρωπαϊκό τουριστικό τοπίο. Νέα δεδομένα και για την Ελλάδα, η οποία δείχνει να είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός.
προορισμός για τους Ρώσους.

Μεξικανικές "σειρήνες" για Καστίγιο

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον μεξικανικών ομάδων για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο. Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Έsto» υποστηρίζει.
πως ο άσος του Άρη δεν βρίσκεται στην λίστα μόνο της Λεόν, αλλά και της Πατσούκα, η οποία όπως αναφέρει έχει

Συλλήψεις ιερόδουλων στη Θεσσαλονίκη

«Εκπλήξεις» έκρυβε η επιχείρηση της αστυνομίας και του ΚΕΕΛΠΝΟ στην «πιάτσα» ιερόδουλων της οδού Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως γράφει η «Μακεδονία», μεταξύ των 15 γυναικών που συνελήφθησαν τρεις Βουλγάρες ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η μία είχε στα χέρια της πιστοποιητικό από νοσοκομείο και οι άλλες οι δύο το επικαλέστηκαν

Ήθελε σεξ με... πρόβατο



Δεν έχει προηγούμενο η σπαρταριστή υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο. Πρωταγωνιστής ένας Τυνήσιος.
Εισέβαλε σε μαντρί με πρόβατα και απείλησε με μαχαίρι τον κτηνοτρόφο! Όπως ομολόγησε μετά την περιπετειώδη σύλληψή του, σκοπός του ήταν να έχει σεξουαλική επαφή με ένα

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ...

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!
Από τα απίστευτα που συμβαίνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος του κόμματος του Α. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη (στην καρδιά δηλαδή του Ποντιακού Ελληνισμού σήμερα) έγραψε άρθρο στην Αυγή υποστηρίζοντας ότι

ΕΡΟ: ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Με συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Libération ο γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό, τόνισε ότι το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που θα γίνει την Τετάρτη, «πρέπει να στείλει ισχυρό μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό, εξετάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, στις οποίες να συμπεριλαμβάνεται ο