Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Γαλλο-Ινδική συμμαχία απάντηση στο AUKUS - «Ψεύτες» και «διπρόσωποι» οι σύμμαχοι των Ηλυσίων

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας συμφώνησε με τον Ινδό ομόλογό του να συνεργαστούν οι χώρες τους σε ένα πρόγραμμα για την προώθηση «μιας
πραγματικά πολυμερούς διεθνούς τάξης», ανακοίνωσε απόψε το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

ΔΕΘ 2021: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

 


Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να αποδώσει την συνολική εικόνα των επεξεργασιών που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα σε

ΚΙΝΑΛ: Μαίνονται οι εσωκομματικές μάχες με φόντο την εκλογή ηγεσίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική περίοδος για εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και δικαιώνει όσους πιστεύουν πως σε όλα τα κόμματα οι πιο δύσκολοι και πιο ανελέητοι ανταγωνισμοί είναι αυτοί που διεξάγονται στο εσωτερικό τους.

Ενεργειακό κόστος: Γιατί θα παραμείνει υψηλό το χειμώνα - Τι λένε αναλυτές

Το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη έχει εκτιναχθεί στα υψηλά επίπεδα πολλών ετών, ενώ οι αναλυτές αναμένουν ότι το κόστος της ενέργειας δεν θα μειωθούν τον χειμώνα από αυτά τα υψηλά επίπεδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο θα πραγματοποιήσει ομιλία και την Κυριακή το μεσημέρι θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

AUKUS: Στην αντεπίθεση η Γαλλία - Ανακαλεί τους πρεσβευτές της σε ΗΠΑ και Αυστραλία

Την ανάκληση των πρεσβευτών της Γαλλίας στις ΗΠΑ και την Αυστραλία για διαβουλεύσεις λόγω της συμφωνίας AUKUS, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – της εταιρείας Alco

Διψήφια διαφορά διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open.