Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Βενιζέλος: Ανόητη πράξη υποταγής η ΠΝΠ

Ως έναν ακραίο κυνισμό από μέρους της κυβέρνησης και ανόητη πράξη υποταγής χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την δέσμευση των ταμειακών διαθέσιμων, κατά την ομιλία του στην συζήτηση της ΠΝΠ στη Βουλή.
«Επιβάλλετε εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό» κατήγγειλε ο πρόεδρος του

FT: Υπουργοί ζήτησαν στο Eurogroup επεξεργασία σχεδίου για plan b και Grexit

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προεξάρχοντος του Σλοβένου ΥΠΟΙΚ, τον οποίο σιγοντάρησαν και άλλοι υπουργοί μικρών χωρών, ζήτησαν να επεξεργαστεί η ΕΕ ένα σχέδιο Β” σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα δεν προχωρήσουν γρήγορα.
Οι αναφορές αυτές όξυναν τα πνεύματα και οδήγησαν σε έκρηξη τον Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος τους κατηγόρησε ωςαντιευρωπαϊστές.
Το ρεπορτάζ των Financial Times:

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Συνεχίζουν τους προπηλακισμούς, συνεχίζουν τις συνήθειες των αγανακτισμένων

Ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο, τα όσα έγιναν σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστές 3 βουλευτές του Σύριζα, να προπηλακίζουν και

ΝΔ: «Το θράσος των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ περισσεύει»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης μετά το πέρας του σημερινού Eurogroup, που δεν κατέληξε σε συμφωνία για την χώρα.
Ο κ. Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκρηκτικό κλίμα στο Κοινοβούλιο-Παραλίγο βουλευτές να πιαστούν στα χέρια

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σήμερα στο Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα φορέων του Δημοσίου.
Όλα ξεκίνησαν από μια φράση του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι εκπροσωπεί τις αιτιάσεις, τις

FT: «Εκρήξεις» υπουργών κατά Γ. Βαρουφάκη στο Eurogroup της Ρίγας

Για στιγμές μεγάλης έντασης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup στη Ρίγα με επίκεντρο τον έλληνα υπουργό Οικονομικών κάνει λόγο ο δημοσιογράφος Πήτερ Σπήγκελ σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Financial Times. Όπως σημειώνει  ο Π. Σπήγκελ η ένταση που υποβόσκει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της

Από 1η Μαΐου σε εφαρμογή ηλεκτρονικός έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα

Από την 1η Μαΐου θα υλοποιηθεί εφαρμογή ηλεκτρονικού ελέγχου για τα ανασφάλιστα οχήματα από το Επικουρικό Κεφάλαιο, όπως γνωστοποίησε με σημερινή ενημερωτική επιστολή προς τις ασφαλιστικές εταιρείες, ο πρόεδρος του Επικουρικού Κεφαλαίου Δημήτρης Ζορμπάς και αποκάλυψε ο ίδιος το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή.