Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Στον «αέρα» τα οικογενειακά επιδόματα - Πότε θα καταβληθεί η τελευταία δόση

Στον αέρα είναι η τελευταία δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του 2015, που καταβάλλονται μέσω ΟΓΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες , η κατεύθυνση του υπουργείου Εργασίας είναι να καταβληθούν στους

Γιώργος Φλωρίδης : Δεν τους αφήνουν να… αγιάσουν

«Αλλά φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο», συνεχίζει,  βάλλοντας κατά όσων …φρόντισαν για αυτό. «Κάτι "μεταμφιεσμένοιεκσυγχρονιστές" ακόμη και του πρόσφατου παρελθόντος, όπως λέει, πουσυνέβαλαν όσο μπορούσαν στην έλευση της "πρώτη φορά Αριστερά" κυβέρνησηςκαι που τώρα επιμένουν να μας διαολίζουν κυριολεκτικά διοριζόμενοι ωςεπικεφαλής, αλλά και ως μέλη σε ψευδεπίγραφες και απατηλές "ΕπιτροπέςΕθνικού

Καθοριστικός ο ρόλος του Χρ. Παπουτσή στην υποστήριξη της Παγκόσμιας Τράπεζας προς την Ελλάδα

Καθοριστική αποδείχθηκε η επιμονή του Έλληνα αντιπροσώπου στην Παγκόσμια Τράπεζα (ΠΤ) Χρήστου Παπουτσή ως προς την υποστήριξη του Οργανισμού στην Ελλάδα, την οποία αποδέχθηκε και με επίσημο τρόπο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Παπουτσής και υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας είχαν πρόσφατα επαφές με Έλληνες

ΚΚΕ: Πάει πολύ η κυβέρνηση να εμφανίζεται ως ο υπερασπιστής των συντάξεων

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, σχετικά με τις περικοπές συντάξεων, εξέδωσε το ΚΚΕ.
«Πάει πολύ, η κυβέρνηση που διατηρεί όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ετοιμάζει τη νέα σφαγή στο ασφαλιστικό, με σαρωτικές ανατροπές στο κοινωνικο-ασφαλιστικό

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν καλύπτει όσους βιώνουν την απόλυτη φτώχεια

Απλή παράταση ρυθμίσεων που ισχύουν και δεν καλύπτουν τους πολίτες που βιώνουν την απόλυτη φτώχεια αποτελεί η ΠΝΠ της 24ης Δεκεμβρίου με την οποία ρυθμίζονται κατεπείγοντα ζητήματα μιας σειράς υπουργείων σύμφωνα με τοΠΑΣΟΚ.
Κατηγορεί δε τον ΣΥΡΙΖΑ για απέχθει στις κοινοβουλευτικές δημοκρατικές διαδικασίες και για τον λόγο αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη η

ΝΔ: Η κυβέρνηση ψεύδεται, έχει συμφωνήσει περικοπές συντάξεων 3,2 δισ.

Επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τα δημοσιεύματα για νέα μείωση των συντάξεων.
«Ψεύδεται και πάλι η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κατηγορώντας άλλους για όσα ήδη απεργάζεται η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τις συντάξεις. Ήδη, άλλωστε, ενέγραψε στον Προϋπολογισμό περικοπές συντάξεων 1,7 δισ. ευρώ και δεσμεύτηκε για περικοπές που συνολικά φτάνουν τα 3,2 δισ. Και,

Βομβα: Ο Φάρος Κερατσινίου απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ έγινε στο Κερατσίνι, με τον τοπικό Φάρο ομάδα της Α2, να κερδίζει 69-65 τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του θεσμού και να περνά στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Πυρά Μηλιού προς Τσίπρα-Βαρουφάκη

Η αποκάλυψη Βαρουφάκη ότι δύο χρόνια «δούλευε» τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και την ομάδα του μπήκε στο στόχαστρο επικριτικού μηνύματος για τον πρωθυπουργό αλλά και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών στο Twitter από τον Γιάννη Μηλιό.
Στο μήνυμα του αναφέρει συγκεκριμένα ο Γιάννης Μηλιός:

H Γερμανία φοβάται και επιτίθεται στον Ντράγκι

Σκληρή κριτική στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ασκεί ο αρθρογράφος Χένρικ Μπέμε της DW, σε άρθρο του με τίτλο «Σταματήστε τον Ντράγκι!».
Σύμφωνα με τον Μπέμε, ο Ντράγκι είναι ο ηττημένος του 2015καθώς το σχέδιο του δεν φαίνεται να

Η πάλη των... τάσεων και η ψήφος της δεύτερης Κυριακής

Με στόχο τη σύναψη νέων πολιτικών συμφωνιών και συμμαχιώνκινούνται στη γαλάζια σκακιέρα, οι δυο μονομάχοι της 10ης Ιανουαρίου για την εκλογή του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Τόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που μπήκε στη μάχη του δεύτερου γύρου

Λαφαζάνης: Ξεπουλάνε και τις ασφαλιστικές εταιρείες

«Αφελληνισμό» και εκχώρηση του ασφαλιστικού κλάδου σε πολυεθνικές εταιρείες και στο παγκόσμιο «κερδοσκοπικό κεφάλαιο» καταλογίζει στην κυβέρνηση ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης.
Σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει ότι η κυβέρνηση