Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Πότε ξεκινά το Θεσσαλονίκη - Σμύρνη με την Ellinair και πόσο θα κοστίζει;

Στην επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος πτήσεων με την προσθήκη της Σμύρνης ως νέου προορισμού, προχωρά η αεροπορική εταιρία Ellinair του ομίλου Μουζενίδη.
Οι πτήσεις αυτές θα είναι τακτικές και θα ξεκινήσουν από τις 24 Σεπτεμβρίου του 2015, ενώ θα πραγματοποιούν το νέο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σμύρνη-Θεσσαλονίκη, απ' ευθείας από τη Θεσσαλονίκη.
Η συχνότητα των πτήσεων θα είναι εβδομαδιαία με αναχωρήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο.
Αναλυτικά οι πτήσεις έχουν ως εξης:

Λεουτσάκος: Κάποιοι υπουργοί που ήρθαν από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να μάθουν τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση σε υπουργούς της κυβέρνησης που προέρχονται από άλλα κόμματα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος.
Χωρίς να κατονομάσει σε ποιους απευθύνεται, αλλά προφανώς αναφερόμενος σε πρώην στελέχη από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που ήλθαν στον

ΠΑΣΟΚ για ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων: Αλλη μία κυβίστηση από τον Αλέξη Τσίπρα

Για ακόμα μία... κυβίστηση του Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χριστίδης, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη γερμανική Fraport.
«Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε σήμερα με την υπογραφή τεσσάρων Υπουργών της τη σύμβαση παραχώρησης για την ιδιωτικοποίηση

Αποδεκτή η παραίτηση Βούρου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ

Παρελθόν από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποτελεί και τυπικά ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Γιάννης Βούρος
Η παραίτηση του κ.Βούρου από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΚΘΒΕ είχε κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό και την αποδέχθηκε σήμερα ο

Μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες οι συναλλαγές πάνω από 30 ή 40 ευρώ

Η χρήση πλαστικού χρήματος είναι η πρώτη λύση της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρηθούν για αρκετό καιρό ακόμη τα capital controls μέχρι να επιστρέψει η εμπιστοσύνη των καταθετών στις ελληνικές τράπεζες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην κυβέρνηση εξετάζουν

"Πέφτουν" οι υπογραφές για συμφωνία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης με όμιλο εταιρειών της Βραζιλίας

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) και ομίλου εταιρειών με έδρα τη Βραζιλία, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής επιχείρησης Δημήτρης Γιαννακίδης, τονίζοντας ότι στόχος του ομίλου είναι να επενδύσουν ακόμα και παραπάνω

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ FRAPORT ΤΑ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ

Η κυβέρνηση με απόφασή της παραχωρεί τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική Fraport, σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔστις 3 Ιουλίου

Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια του Κυβερνητικού

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 σήμερα το πρωί επισήμανε ότι ο εισπρακτικός στόχος των 2,65 δισ. ευρώ παραμένει

Ο Τρ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι ο υπολογισμός του φόρου θα γίνει

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Την απόφαση να αφήσει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ την Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει λάβει ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει σήμερα ο «Βηματοδότης».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή την απόφαση έλαβε προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας και έχει ήδη διαβιβαστεί στα κομματικά επιτελεία.

ΠΑΣΟΚ: Να ασκήσει η κυβέρνηση επιτέλους μεταναστευτική πολιτική

Ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου σχετικά με την εντεινόμενη κρίση του προσφυγικού ζητήματος στα νησιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Την ίδια ώρα που οι συμπλοκές μεταξύ προσφύγων στα νησιά πληθαίνουν, οι συνθήκες διαβίωσής τους χειροτερεύουν και η ανησυχία των

H Χριστοδουλοπούλου ξαναχτυπά: Οι μετανάστες δεν λιάζονται... εξαφανίζονται!

Το πρόβλημα της μεταφοράς των παράτυπων μεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου στον Πειραιά προσπάθησε να εξηγήσει η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.
«Μέχρι και τις 15 Αυγούστου ακριβώς, γιατί και 15 Αυγούστου γίνανε μεταφορές, φεύγανε

Όλοι σε εναν ασφαλιστικό φορέα μέχρι τέλος του έτους

Την συγχώνευση όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων σε ένα υπό την «ομπρέλα» του ΙΚΑ ως το τέλος του έτους προβλέπει το τρίτο μνημόνιο.
Σύμφωνα με το Έθνος, αυτή η ενοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο επιβολής ενιαίων προϋποθέσεων συνταξιοδότησης σε όλο το φάσμα κοινωνικής ασφάλισης και θα επιφέρει περικοπές σε συντάξεις. Στόχος είαι η εξοικονόμηση δαπανών τουλάχιστον

Μ. Γλέζος: O ΣΥΡΙΖΑ έχει διασπαστεί στα τρία

«Είναι απαράδεκτη αυτή η συμφωνία. Να αντιδράσουν οι σύντροφοι στις επιλογές του ενιαίου κόμματος. Καλώ την ηγεσία να συνέρθει. Αυτή είναι μια επιλογή της ηγεσίας του κόμματος» δήλωσε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας οργανισμός. Το ενιαίο κόμμα έχει διασπαστεί στα

Προς κλείσιμο της Βουλής και άνοιγμα θερινών-Τι θέλει να πετύχει ο Τσίπρας

Απομακρύνονται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ενδεχόμενα κατάθεσης πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης και άμεσης προσφυγής στις κάλπες εντός του Σεπτεμβρίου, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται σε μια εντελώς διαφορετική λύση. 
Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος το

Πάγκαλος: Ο έρπης του Τσίπρα, η θλίψη στα μάτια και το γλωσσάριο της κωλοτούμπας

«Πότε επιτέλους θα σταματήσουν οι αυταπάτες;» διερωτάται ο Θόδωρος Πάγκαλος σε άρθρο του σχολιάζοντας το τρίτο μνημόνιο.
Με εξαιρετικά ειρωνικό ύφος ο πρώην υπουργός αναφέρεται στον Πρωθυπουργό και στηλιτεύει την στάση του. Κάνοντας λόγο για «εθνικοσοσιαλιστική αλητεία» διατυπώνει τον φόβο ότι «οι άνθρωποι, που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία, είναι αποφασισμένοι να